33 °C Budapest

Szex, Autó, IT

Pénzcentrum
2006. január 2. 08:43

A 2006-os év első nagyobb kiállításának résztvevői a jelek szerint e három területen igyekeznek meghódítani majd a túlnyomórészt hímnemű látogatókat, a főszerep azonban kétségkívül a digitális nappalié lesz.

 
A 2006-os év első nagyobb kiállításának résztvevői a jelek szerint e három területen igyekeznek meghódítani majd a túlnyomórészt hímnemű látogatókat, a főszerep azonban kétségkívül a digitális nappalié lesz.
A január 5-én induló, három napon át tartó International Consumer Electronics Show a holnap technológiáját mutatja be az érdeklődőknek. Tavaly az IP televízió volt a legnagyobb durranás, néhány nap múlva pedig a Windows Vista előzetese, a következő generációs optikai tárolók, és különböző otthoni felhasználásra szánt digitális eszközök mérettetnek meg.
A rendezvényre több, mint 2600 kiállítót és mintegy 130 ezer látogatót várnak a világ minden tájáról. Ott lesznek a nagy ázsiai elektronikai cégek, autógyártók, és az informatikai lapokban naponta, hetente szereplő cégek, amelyek mind-mind igyekeznek bebiztosítani helyüket folyamatosan változó világunkban. Nem maradhat le az eseményről a pornóipar sem, amely a világháló és a nagy felbontású megjelenítésre képes eszközök miatt szintén egyre fontosabb szerepet tulajdonít a technológiai újdonságoknak.
Ott lesz természetesen a Microsoft is, amelynek elnöke a 2005-ös rendezvényhez hasonlóan ezúttal is kifejti nézetét az új évvel és a fejlesztések irányával kapcsolatban. Jelen lesznek továbbá a nagyobb PC-gyártók, a Dell, a HP, és rengeteg kisebb-nagyobb IT/elektronikai cég, mint például a Seagate, a Matsushita, a Philips, vagy a Thomson. Az előzetes értesülések alapján a kiállítók legnagyobb része az internetre csatlakozó, nappaliba szánt újdonságait, fejlesztéseit ismerteti majd. Érdekes, hogy a nagy újítóként ismert Apple ezúttal minimálisra korlátozta jelenlétét. A legutóbb az iPod lejátszóval és a hozzá kapcsolódó zenebolttal nagyot dobbantó cég inkább egy héttel később tartja meg saját rendezvényét San Francisco városában.

(forrás: SG.hu Hírmagazin)

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?