22 °C Budapest

Akivel mindenki elégedett

Pénzcentrum
2005. december 28. 11:58

A rEVOLUTION Software ügyfelei kifejezetten elégedettek a céggel - derül ki abból az ügyfél-elégedettségi felmérésből, amelyet a vállalat immár a harmadik évben készített el az ISO-minősítésében foglaltaknak megfelelően. A cég tudatos termék- és szolgáltatásfejlesztési programjának köszönhetően a 2005-ös felmérésben vizsgált összes terület átlagpontszáma a 10-es skála legfelső ötödébe esett, és 2004-hez képest szinte kivétel nélkül minden téren nőtt az elégedettség mértéke.

A rEVOLUTION Software ügyfelei kifejezetten elégedettek a céggel – derül ki abból az ügyfél-elégedettségi felmérésből, amelyet a vállalat immár a harmadik évben készített el az ISO-minősítésében foglaltaknak megfelelően. A cég tudatos termék- és szolgáltatásfejlesztési programjának köszönhetően a 2005-ös felmérésben vizsgált összes terület átlagpontszáma a 10-es skála legfelső ötödébe esett, és 2004-hez képest szinte kivétel nélkül minden téren nőtt az elégedettség mértéke.
Az informatikai piacon az ügyviteli-, a CRM- és integrált szoftvereiről ismert, azok fejlesztésével, értékesítésével és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozó rEVOLUTION Software Kft. az ISO 9001:2000 minősítés keretében megfogalmazott minőségi célok egyik legfontosabb mérőszámaként a vevői elégedettséget választotta, amelyet kérdőíves formában 2003. júliusától vizsgálnak. Minden Iroda ++ és Zenit ügyviteli rendszert, valamint rEVOLUTION CRM-megoldást használó ügyfél kérdőíven, egy 10 fokú skálán értékelte a szoftverek szállítóját.
A közel 250 cégnek kiküldött kérdőív alapján a rEVOLUTION Software-rel a partnerek alapvetően elégedettek, sőt az első – 2003-as – méréshez képest folyamatos javulás érzékelhető. Az általános elégedettség átlagértéke a pozitív tartomány legfelső részében helyezkedik el, 10-es skálán a 8,5-ös értéknél. Ez a 2004-es eredményhez képest 0,67 pontos javulást mutat. Ezeket az értékeket ezúttal egyformán eredményezte az Iroda++, a Zenit- és a CRM szoftvereket használók összességében igen kedvező véleménye.
Minden tekintetben pozitívan változott a rEVOLUTION-nal kapcsolatos elégedettségi tényezők megítélése: nemcsak az ügyfélbarátság és profizmus tekintetében pozitív továbbra is a megítélés, hanem immár egyértelműen nagyon kedvezően minősítik az ügyfelek a céget a gyors reagálás és a megbízhatóság, valamint a kiszámíthatóság tekintetében is.
A felhasználók már a bevezetést követően érzékelik az informatikai rendszer nyújtotta előnyöket, a korábbi évekhez képest itt is további javulás mutatkozott abban a tekintetben, hogy mennyivel vált cégük a rendszer hatására átláthatóbbá, könnyebben irányíthatóvá, illetve mennyivel lett cégük működése megbízhatóbb, gyorsabb és a lényegre, az üzletre koncentráló.
Az Iroda++ integrált ügyviteli rendszerrel kapcsolatban az ügyfelek úgy látják, hogy a szolgáltatások színvonala tartósan felzárkózott a termék színvonalához. Az egyes jellemzők közül legpozitívabban továbbra is a termék stabilitásáról és gyorsaságáról nyilatkoztak. A szolgáltatásoknál a munkatársak felkészültségét, problémamegoldó-képességét értékelték kiemelkedőnek.
A telefonos helpdesk megítélése és az oktatások szakmai színvonala is jelentősen javult, köszönhetően az új telefonközpont elmúlt évi üzembe helyezésének, amellyel jelentősen egyszerűsödött a segítséget nyújtó kollégák elérhetősége is.
A szoftverfrissítések hasznosságával, gyakoriságával szintén a korábbinál magasabb az elégedettség mértéke, ennek dokumentációját azonban a korábbinál kissé kevésbé pozitívan értékelték.

A rEVOLUTION az elért igen jó eredmények megtartása érdekében tovább folytatja termékei fejlesztését és szolgáltatási színvonalának javítását. Az ügyfél-elégedettség általános javulása messzemenőkig igazolja az e téren tett eddigi erőfeszítéseiket.

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?