14 °C Budapest

Óriási karácsonyi akció ! -laptop 30 ezerért, asztali gép 20 ezerért

Pénzcentrum
2005. december 21. 16:45

Komoly akciókra vállalkoznak egyes cégek az USA-ban: a Toshiba belépő szintű laptopja mindössze 149 dollárért kelt el, míg egyes asztali konfigurációk 100 dollárért találtak gazdára. - írja az SG.hu hírmagazin

Komoly akciókra vállalkoznak egyes cégek az USA-ban: a Toshiba belépő szintű laptopja mindössze 149 dollárért kelt el, míg egyes asztali konfigurációk 100 dollárért találtak gazdára.
A speciális aukciót ezúttal is a CompUSA vállalta be: a Toshiba laptopját a rendkívül csekély, 149 dolláros áron kínálták, természetesen az ígért kedvezményeket és visszafizetést is beszámítva. A hihetetlen ajánlat mindössze 16 órán át élt, miután a készülékek gyorsan elkeltek, és az aukció lezárult. Sempron chipes asztali konfigurációk eközben 100 dolláros, vagyis mintegy 20 ezer forintos áron keltek el az áruházlánc egységeiben.
Az akció azonban nem ilyen egyszerű: A 149 dolláros laptop ugyanis valójában 749 dollárba került, ám a cég 50 dollárt engedett az árból, és később további 300-at térít vissza a vásárlónak. A hiányzó 250 dollárt a feltételül szabott AOL-előfizetés teszi ki, így jön ki a rekordnak számító 150 dolláros ár. Maga a készülék 15"-os kijelzőt, 1,5 GHz-es Celeron M processzort, 256 MB memóriát, valamint egy 60 GB-os merevlemezt foglal magában. Az érdeklődők akár el is hagyhatták az AOL-előfizetést, ekkor 399 dollárt kellett kifizetniük, ami még mindig jó ajánlatnak tűnik.
A hordozható géppel egy időben asztali konfigurációkat is meghirdettek az oldalon, hasonlóan kedvezményes, 99 dolláros áron. Ez egy 17 hüvelykes CRT monitort, Sempron chipet, 256 MB memóriát és 80 GB-os merevlemezt tartalmazott, ami szintén a legalsó kategóriában foglal helyet.

A mostani akcióban mindössze két óra alatt 7500 laptoptól szabadultak meg, míg az asztali gépeknél ez egy teljes vasárnapot vett igénybe. Utóbbiak el sem fogytak, míg a hordozható készülékeket mind elvitték.

(forrás: SG.hu hírmagazin)
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 26. hétfő
Géza
9. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm