28 °C Budapest

Óriási karácsonyi akció ! -laptop 30 ezerért, asztali gép 20 ezerért

Pénzcentrum
2005. december 21. 16:45

Komoly akciókra vállalkoznak egyes cégek az USA-ban: a Toshiba belépő szintű laptopja mindössze 149 dollárért kelt el, míg egyes asztali konfigurációk 100 dollárért találtak gazdára. - írja az SG.hu hírmagazin

Komoly akciókra vállalkoznak egyes cégek az USA-ban: a Toshiba belépő szintű laptopja mindössze 149 dollárért kelt el, míg egyes asztali konfigurációk 100 dollárért találtak gazdára.
A speciális aukciót ezúttal is a CompUSA vállalta be: a Toshiba laptopját a rendkívül csekély, 149 dolláros áron kínálták, természetesen az ígért kedvezményeket és visszafizetést is beszámítva. A hihetetlen ajánlat mindössze 16 órán át élt, miután a készülékek gyorsan elkeltek, és az aukció lezárult. Sempron chipes asztali konfigurációk eközben 100 dolláros, vagyis mintegy 20 ezer forintos áron keltek el az áruházlánc egységeiben.
Az akció azonban nem ilyen egyszerű: A 149 dolláros laptop ugyanis valójában 749 dollárba került, ám a cég 50 dollárt engedett az árból, és később további 300-at térít vissza a vásárlónak. A hiányzó 250 dollárt a feltételül szabott AOL-előfizetés teszi ki, így jön ki a rekordnak számító 150 dolláros ár. Maga a készülék 15"-os kijelzőt, 1,5 GHz-es Celeron M processzort, 256 MB memóriát, valamint egy 60 GB-os merevlemezt foglal magában. Az érdeklődők akár el is hagyhatták az AOL-előfizetést, ekkor 399 dollárt kellett kifizetniük, ami még mindig jó ajánlatnak tűnik.
A hordozható géppel egy időben asztali konfigurációkat is meghirdettek az oldalon, hasonlóan kedvezményes, 99 dolláros áron. Ez egy 17 hüvelykes CRT monitort, Sempron chipet, 256 MB memóriát és 80 GB-os merevlemezt tartalmazott, ami szintén a legalsó kategóriában foglal helyet.

A mostani akcióban mindössze két óra alatt 7500 laptoptól szabadultak meg, míg az asztali gépeknél ez egy teljes vasárnapot vett igénybe. Utóbbiak el sem fogytak, míg a hordozható készülékeket mind elvitték.

(forrás: SG.hu hírmagazin)
Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 10. szerda
Lőrinc
32. hét
Augusztus 10.
Lusta nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?