14 °C Budapest

1,000 milliárd forintos árbevétel

Pénzcentrum
2005. december 21. 10:20

Az Audi Hungaria Motor Kft. idei árbevétele az előzetes adatok alapján meghaladja a 4 milliárd eurót, a társaság eredménye is kedvezőbb lesz a tavalyinál, értesült a Napi Gazdaság.

Az Audi Hungaria Motor Kft. idei árbevétele az előzetes adatok alapján meghaladja a 4 milliárd eurót, a társaság eredménye is kedvezőbb lesz a tavalyinál. - írja a Napi Gazdaság.
A cég idei befektetéseinek értéke 230-250 millió euró között van. A költségekből 40 millió eurót fordítottak a szerszámgyárral kapcsolatos beruházásra, melyet szeptemberben adtak át. A vállalat várhatóan jövőre is 250 millió euró körüli összeget fektet be a győri gyárba, részben az új motorcsalád gyártása érdekében.
Az üzemben 15 másodpercenként gördül le egy új motor a futószalagról, idén összesen 1,6 millió darab. Ez több mint tíz százalékkal haladja meg az előző évi darabszámot. A gyár 12 ezer Audi TT-t gyártott az idén, s az autók iránt továbbra is óriási az érdeklődés, hiszen megrendelésre gyártanak minden egyes darabot.

Emellett a legszigorúbb intézkedések mellett készülnek a tavasszal bemutatkozó új modell gyártására, melyből kezdetben a Cooper változatot, később pedig a Roadster verziót gyártják majd.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 26. hétfő
Géza
9. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm