7 °C Budapest

1,000 milliárd forintos árbevétel

Pénzcentrum
2005. december 21. 10:20

Az Audi Hungaria Motor Kft. idei árbevétele az előzetes adatok alapján meghaladja a 4 milliárd eurót, a társaság eredménye is kedvezőbb lesz a tavalyinál, értesült a Napi Gazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Az Audi Hungaria Motor Kft. idei árbevétele az előzetes adatok alapján meghaladja a 4 milliárd eurót, a társaság eredménye is kedvezőbb lesz a tavalyinál. - írja a Napi Gazdaság.
A cég idei befektetéseinek értéke 230-250 millió euró között van. A költségekből 40 millió eurót fordítottak a szerszámgyárral kapcsolatos beruházásra, melyet szeptemberben adtak át. A vállalat várhatóan jövőre is 250 millió euró körüli összeget fektet be a győri gyárba, részben az új motorcsalád gyártása érdekében.
Az üzemben 15 másodpercenként gördül le egy új motor a futószalagról, idén összesen 1,6 millió darab. Ez több mint tíz százalékkal haladja meg az előző évi darabszámot. A gyár 12 ezer Audi TT-t gyártott az idén, s az autók iránt továbbra is óriási az érdeklődés, hiszen megrendelésre gyártanak minden egyes darabot.

Emellett a legszigorúbb intézkedések mellett készülnek a tavasszal bemutatkozó új modell gyártására, melyből kezdetben a Cooper változatot, később pedig a Roadster verziót gyártják majd.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 28. péntek
Károly, Karola
4. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?