6 °C Budapest

1,000 milliárd forintos árbevétel

Pénzcentrum
2005. december 21. 10:20

Az Audi Hungaria Motor Kft. idei árbevétele az előzetes adatok alapján meghaladja a 4 milliárd eurót, a társaság eredménye is kedvezőbb lesz a tavalyinál, értesült a Napi Gazdaság.

Az Audi Hungaria Motor Kft. idei árbevétele az előzetes adatok alapján meghaladja a 4 milliárd eurót, a társaság eredménye is kedvezőbb lesz a tavalyinál. - írja a Napi Gazdaság.
A cég idei befektetéseinek értéke 230-250 millió euró között van. A költségekből 40 millió eurót fordítottak a szerszámgyárral kapcsolatos beruházásra, melyet szeptemberben adtak át. A vállalat várhatóan jövőre is 250 millió euró körüli összeget fektet be a győri gyárba, részben az új motorcsalád gyártása érdekében.
Az üzemben 15 másodpercenként gördül le egy új motor a futószalagról, idén összesen 1,6 millió darab. Ez több mint tíz százalékkal haladja meg az előző évi darabszámot. A gyár 12 ezer Audi TT-t gyártott az idén, s az autók iránt továbbra is óriási az érdeklődés, hiszen megrendelésre gyártanak minden egyes darabot.

Emellett a legszigorúbb intézkedések mellett készülnek a tavasszal bemutatkozó új modell gyártására, melyből kezdetben a Cooper változatot, később pedig a Roadster verziót gyártják majd.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 2. csütörtök
Karolina, Aida
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?