16 °C Budapest

Sikeres időszakot zár a Raiffeisen

Pénzcentrum
2005. december 19. 15:35

A Raiffeisen Bank lakossági üzletágának fejlődése töretlen: 2005 december végére az országos hálózat 98 fiókjában a lakossági ügyfelek száma elérte a 300.000-et, 26.000 ügyfél pedig pénzügyeinek intézéséhez rendszeresen használja a Raiffeisen DirektNet folyamatosan bővülő szolgáltatásait.

A bank 300.000-dik ügyfele akciós lekötött betétet igényelt a Raiffeisen Banknál. Az akció keretében most a 2 hónapos, 100 000 forintot meghaladó összegű lekötésekre - a piacon kiemelkedő - évi 6%-os kamatot biztosít a Bank. Az akció sikerességéhez hozzájárul a játék, melynek résztvevői közül hetente egy szerencsés ügyfél DVD-lejátszót nyer.
A Raiffeisen Bank ügyfeleinek körében továbbra is a lekötött forint- és devizabetét az egyik legnépszerűbb befektetési forma, ami elsősorban a betétek kiszámíthatóságának és stabilitásának köszönhető. 2004 decembere óta a lakossági ügyfelek által elhelyezett megtakarítások állománya 20%-kal növekedett, a Bank lakossági ügyfeleinek 22%-a rendelkezik lekötött betéttel.

2005 őszére a Raiffeisen Bank internetes banki szolgáltatása, a Raiffeisen DirektNet kibővült szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleknek. A már megszokott egyenleg lekérdezésen, eseti és állandó átutalásokon, betétlekötésen kívül ezentúl Mobil Banking szolgáltatás és utasbiztosítás is igényelhető a DirektNeten keresztül. A folyamatos fejlesztésnek és a magas szintű szolgáltatásoknak köszönhetően a lakossági ügyfelek közül már 26.000-en intézik pénzügyeiket rendszeresen az interneten keresztül. A lakossági ügyfelek eseti megbízásainak több mint kétharmada az internet banking rendszeren keresztül érkezik. Évente több mint 10 milliárd forint értékű megbízást bonyolítanak a lakossági ügyfelek ezen a módon, az átlagos megbízási összeg 55 ezer forint.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 3. vasárnap
Kornélia
9. hét
Március 3.
A Sabin-csepp napja
Március 3.
Vadvédelmi világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem