36 °C Budapest

Sikeres időszakot zár a Raiffeisen

Pénzcentrum
2005. december 19. 15:35

A Raiffeisen Bank lakossági üzletágának fejlődése töretlen: 2005 december végére az országos hálózat 98 fiókjában a lakossági ügyfelek száma elérte a 300.000-et, 26.000 ügyfél pedig pénzügyeinek intézéséhez rendszeresen használja a Raiffeisen DirektNet folyamatosan bővülő szolgáltatásait.

A bank 300.000-dik ügyfele akciós lekötött betétet igényelt a Raiffeisen Banknál. Az akció keretében most a 2 hónapos, 100 000 forintot meghaladó összegű lekötésekre - a piacon kiemelkedő - évi 6%-os kamatot biztosít a Bank. Az akció sikerességéhez hozzájárul a játék, melynek résztvevői közül hetente egy szerencsés ügyfél DVD-lejátszót nyer.
A Raiffeisen Bank ügyfeleinek körében továbbra is a lekötött forint- és devizabetét az egyik legnépszerűbb befektetési forma, ami elsősorban a betétek kiszámíthatóságának és stabilitásának köszönhető. 2004 decembere óta a lakossági ügyfelek által elhelyezett megtakarítások állománya 20%-kal növekedett, a Bank lakossági ügyfeleinek 22%-a rendelkezik lekötött betéttel.

2005 őszére a Raiffeisen Bank internetes banki szolgáltatása, a Raiffeisen DirektNet kibővült szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleknek. A már megszokott egyenleg lekérdezésen, eseti és állandó átutalásokon, betétlekötésen kívül ezentúl Mobil Banking szolgáltatás és utasbiztosítás is igényelhető a DirektNeten keresztül. A folyamatos fejlesztésnek és a magas szintű szolgáltatásoknak köszönhetően a lakossági ügyfelek közül már 26.000-en intézik pénzügyeiket rendszeresen az interneten keresztül. A lakossági ügyfelek eseti megbízásainak több mint kétharmada az internet banking rendszeren keresztül érkezik. Évente több mint 10 milliárd forint értékű megbízást bonyolítanak a lakossági ügyfelek ezen a módon, az átlagos megbízási összeg 55 ezer forint.

Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 18. csütörtök
Ilona
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?