Internetről SIM kártyára - Új szolgáltatás a T-Mobile-nál

Pénzcentrum
2005. december 15. 13:49

Magyarországon egyedülálló szolgáltatást vezet be a T-Mobile. Az egyes szolgáltatások használatát egyszerűsítő, SIM kártyára tölthető alkalmazásokat a mobilcég előfizetői ezentúl internetről saját maguk választhatják ki és telepíthetik a hálózaton keresztül.

Magyarországon egyedülálló szolgáltatást vezet be a T-Mobile. Az egyes szolgáltatások használatát egyszerűsítő, SIM kártyára tölthető alkalmazásokat a mobilcég előfizetői ezentúl internetről saját maguk választhatják ki és telepíthetik a hálózaton keresztül.
Folyamatosan nő a legkorszerűbb, úgynevezett dinamikus SIM kártyák száma, amelyek a telefonszámok és SMS-ek tárolási lehetőségén túl önálló memóriával rendelkeznek. Ez a memória lehetővé teszi, hogy a kártyákra a szolgáltató hasznos alkalmazásokat, többek között banki szolgáltatások, e-mail, mobil lottó elérését segítő „menüt” telepítsen előzetesen. A telefon menürendszeréből elérhető felület a mobil lottó esetén pl. segít a „szelvények” kitöltésében, az ügyfélnek így nem szükséges különböző kódokat megjegyeznie.

A jövőben a T-Mobile ügyfelei saját maguk választhatják meg, hogy mely SIM kártyára telepíthető programokat szeretnék használni. A társaság honlapján elérhető új Dinamikus alkalmazáskezelő felületen (http://dinamikus.t-mobile.hu) megfelelő azonosítást követően ugyanis OTA (over the air) megoldással, azaz a mobilhálózaton keresztül telepíthetnek és törölhetnek SIM alkalmazásokat. Megtekinthetik a kártyán található szolgáltatások aktuális listáját, illetve az elérhető és telepíthető szolgáltatások leírását is. Az alkalmazások letöltéséhez dinamikus előfizetői SIM kártya szükséges.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 7. vasárnap
Ibolya
31. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 7. 16:08