1 °C Budapest

Pokorni szerint "valami büdös"

Pénzcentrum
2005. december 14. 14:53

Pokorni Zoltán szerint valami nem tiszta a Budapest Airport Rt. privatizációjának ügyében; a Fidesz alelnöke feltette a kérdést: mit csinál most az eladó és a vevő zárt ajtók mögött?

Pokorni Zoltán szerint valami nem tiszta a Budapest Airport Rt. privatizációjának ügyében; a Fidesz alelnöke feltette a kérdést: mit csinál most az eladó és a vevő zárt ajtók mögött?

"Mi történik most a napokban, miről tárgyalnak a leadott privatizációs ajánlat után az angolokkal, miről folyik a tárgyalás, ami nem szerepelt a kiírásban, nem szerepelt az ajánlatban, mit kell még egyeztetniük, egyezkedniük az eladónak és a vevőnek, mi történik most?" - tette fel kérdéseit a Fidesz alelnöke a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. Az ellenzéki politikus tudomása szerint az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. a múlt héten nem eredményt hirdetett, hanem csak "sorrendet állított fel". (MTI)

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem