1 °C Budapest

A PSZÁF jóváhagyta Batara Sianturi kinevezését

Pénzcentrum
2005. december 13. 12:37

A Citigroup a mai napon bejelentette, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jóváhagyta Batara Sianturi úr kinevezését a Citibank Zrt. igazgatóságának tagjává. Batara Sianturi úr a Citibank Zrt. lakossági üzletágát fogja vezetni.

 
Sianturi úr 1988-ban csatlakozott a Citigrouphoz Management Associate-ként Jakartában, Indonéziában. A Citigroup lakossági üzletágánál szerzett tizenhét éves tapasztalatot Indonéziában és Ausztráliában, ahol különböző felsővezetői pozíciókat töltött be a marketing, a lakossági banki szolgáltatások, az értékesítés és disztribúció, valamint a pénzügy különböző területein.
Batara Sianturi vegyészmérnöki egyetemi diplomát szerzett a Stevens Institute of Technology-ben, New Jerseyben és pénzügyi MBA-t végzett a St. John’s Egyetemen, New Yorkban.

Kinevezése kapcsán Sianturi úr elmondta: "Nagy örömömre szolgál, hogy egy szilárd alapokon nyugvó üzlet vezetését vehetem át itt Magyarországon. Bizakodva várom, hogy együtt dolgozhassak elkötelezett és jól képzett munkatársaimmal, hogy értéknövelt szolgáltatásokat nyújthassunk ügyfeleinknek minden egyes tranzakció során. Tovább bővítjük termékeinket és szolgáltatásainkat, és folytatjuk értékesítési csatornáink fejlesztését, hogy erősítsük piaci pozíciónkat Magyarországon. Elkötelezetten támogatom az itt végzett közösségi munkát, mellyel arra törekszünk, hogy segítsük a közösségeket, amelyek körében dolgozunk és élünk.”

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 10. vasárnap
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
December 10.
Advent (3.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem