A PSZÁF jóváhagyta Batara Sianturi kinevezését

Pénzcentrum
2005. december 13. 12:37

A Citigroup a mai napon bejelentette, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jóváhagyta Batara Sianturi úr kinevezését a Citibank Zrt. igazgatóságának tagjává. Batara Sianturi úr a Citibank Zrt. lakossági üzletágát fogja vezetni.

 
Sianturi úr 1988-ban csatlakozott a Citigrouphoz Management Associate-ként Jakartában, Indonéziában. A Citigroup lakossági üzletágánál szerzett tizenhét éves tapasztalatot Indonéziában és Ausztráliában, ahol különböző felsővezetői pozíciókat töltött be a marketing, a lakossági banki szolgáltatások, az értékesítés és disztribúció, valamint a pénzügy különböző területein.
Batara Sianturi vegyészmérnöki egyetemi diplomát szerzett a Stevens Institute of Technology-ben, New Jerseyben és pénzügyi MBA-t végzett a St. John’s Egyetemen, New Yorkban.

Kinevezése kapcsán Sianturi úr elmondta: "Nagy örömömre szolgál, hogy egy szilárd alapokon nyugvó üzlet vezetését vehetem át itt Magyarországon. Bizakodva várom, hogy együtt dolgozhassak elkötelezett és jól képzett munkatársaimmal, hogy értéknövelt szolgáltatásokat nyújthassunk ügyfeleinknek minden egyes tranzakció során. Tovább bővítjük termékeinket és szolgáltatásainkat, és folytatjuk értékesítési csatornáink fejlesztését, hogy erősítsük piaci pozíciónkat Magyarországon. Elkötelezetten támogatom az itt végzett közösségi munkát, mellyel arra törekszünk, hogy segítsük a közösségeket, amelyek körében dolgozunk és élünk.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?