28 °C Budapest

Visszaéltek a nevével

Pénzcentrum
2005. december 12. 06:20

A közelmúltban bejelentés nyomán jutott a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) a tudomására, hogy ismeretlen személyek egy bank nevével visszaélve, magukat a bank ügynökének kiadva befektetési lehetőséget kínáltak és egy gyanútlan ügyféltől jelentős összeget csaltak ki.

Ezzel kapcsolatban a Felügyelet felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy minden esetben győződjenek meg a kedvezőnek tűnő befektetési ajánlat hitelességéről, különös tekintettel arra, hogy valóban a megnevezett intézmény ajánlja-e a szolgáltatást, konstrukciót.
Érdeklődjenek az adott pénzügyi intézménynél telefonon, személyesen vagy keressék fel annak honlapját, hogy valóban létezik-e az adott befektetési forma és ügynökök révén is kínálja-e azt az intézmény.
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 27. hétfő
Hella
22. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem