28 °C Budapest

Pályázati központot hozott létre a HVB Bank

Pénzcentrum
2005. december 9. 11:53

Az UniCredit és a HVB Csoport egyesülését követően az új UniCredit Bankcsoport egész Európára kiterjedő szakismeretére építve pályázati információs központ felállításával és az uniós támogatásokkal kapcsolatos tájékoztató anyagokkal segíti ügyfelei tájékozódását, hogy a magyarországi vállalatok a lehető legnagyobb mértékben kiaknázhassák az uniós tagság kínálta lehetőségeket.

A HVB Bank Hungary Rt. képviseli Magyarországon azt a pénzügyi csoportot, mely az UniCredit és a HVB Csoport egyesülése nyomán az európai pénzpiac egyik vezető szereplőjévé vált. Ennek előnyei a stabilitáson és a tőkeerőn kívül az egyes európai uniós tagországok helyi piacainak, illetve azok szabályozási környezetének párhuzamos ismeretében is megmutatkoznak.
A HVB Bank törekvése, hogy ezek az előnyök a közvetlenül az ügyfelek számára is érzékelhetővé váljanak. Ennek részeként vehetőek igénybe a magyarországi ügyfelek számára is a HVB Európai Kompetencia Központjának (European Competence Centre) egész kontinensre kiterjedő szolgáltatásai. A központ információkkal szolgál az ügyfelek számára a különböző európai országokra jellemző befektetési környezetről, a helyi szabályozásról, illetve az egyes vállalatok számára igénybe vehető európai uniós támogatásokról.
Az ügyfelek számára szükséges információk megszerzésén túl az Európai Kompetencia Központ munkatársai az egyes tagállamok iránt érdeklődő vállalatok számára igény esetén az adott ország helyi minisztériumainak, hatóságainak képviselőivel történő találkozók megszervezésében is készek együttműködni.

További segítséget jelent az uniós tagság nyújtotta finanszírozási lehetőségek iránt érdeklődő vállalatok, kis- és középvállalkozók részére a HVB Bank Európai Uniós Támogatások Magyarországon című új kiadványa, mely a Magyarországon igénybe vehető pályázati lehetőségekről és feltételekről, a pályázás folyamatáról ad részletes felvilágosítást. Mindezeken túl a kiadvány a bank olyan pénzügyi szolgáltatásainak ismertetőjét is tartalmazza, melyek segítséget nyújtanak az uniós támogatások igénybevételében.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?