3 °C Budapest

Pályázati központot hozott létre a HVB Bank

Pénzcentrum
2005. december 9. 11:53

Az UniCredit és a HVB Csoport egyesülését követően az új UniCredit Bankcsoport egész Európára kiterjedő szakismeretére építve pályázati információs központ felállításával és az uniós támogatásokkal kapcsolatos tájékoztató anyagokkal segíti ügyfelei tájékozódását, hogy a magyarországi vállalatok a lehető legnagyobb mértékben kiaknázhassák az uniós tagság kínálta lehetőségeket.

A HVB Bank Hungary Rt. képviseli Magyarországon azt a pénzügyi csoportot, mely az UniCredit és a HVB Csoport egyesülése nyomán az európai pénzpiac egyik vezető szereplőjévé vált. Ennek előnyei a stabilitáson és a tőkeerőn kívül az egyes európai uniós tagországok helyi piacainak, illetve azok szabályozási környezetének párhuzamos ismeretében is megmutatkoznak.
A HVB Bank törekvése, hogy ezek az előnyök a közvetlenül az ügyfelek számára is érzékelhetővé váljanak. Ennek részeként vehetőek igénybe a magyarországi ügyfelek számára is a HVB Európai Kompetencia Központjának (European Competence Centre) egész kontinensre kiterjedő szolgáltatásai. A központ információkkal szolgál az ügyfelek számára a különböző európai országokra jellemző befektetési környezetről, a helyi szabályozásról, illetve az egyes vállalatok számára igénybe vehető európai uniós támogatásokról.
Az ügyfelek számára szükséges információk megszerzésén túl az Európai Kompetencia Központ munkatársai az egyes tagállamok iránt érdeklődő vállalatok számára igény esetén az adott ország helyi minisztériumainak, hatóságainak képviselőivel történő találkozók megszervezésében is készek együttműködni.

További segítséget jelent az uniós tagság nyújtotta finanszírozási lehetőségek iránt érdeklődő vállalatok, kis- és középvállalkozók részére a HVB Bank Európai Uniós Támogatások Magyarországon című új kiadványa, mely a Magyarországon igénybe vehető pályázati lehetőségekről és feltételekről, a pályázás folyamatáról ad részletes felvilágosítást. Mindezeken túl a kiadvány a bank olyan pénzügyi szolgáltatásainak ismertetőjét is tartalmazza, melyek segítséget nyújtanak az uniós támogatások igénybevételében.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 30. hétfő
Martina, Gerda
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?