Pályázati központot hozott létre a HVB Bank

Pénzcentrum
2005. december 9. 11:53

Az UniCredit és a HVB Csoport egyesülését követően az új UniCredit Bankcsoport egész Európára kiterjedő szakismeretére építve pályázati információs központ felállításával és az uniós támogatásokkal kapcsolatos tájékoztató anyagokkal segíti ügyfelei tájékozódását, hogy a magyarországi vállalatok a lehető legnagyobb mértékben kiaknázhassák az uniós tagság kínálta lehetőségeket.

A HVB Bank Hungary Rt. képviseli Magyarországon azt a pénzügyi csoportot, mely az UniCredit és a HVB Csoport egyesülése nyomán az európai pénzpiac egyik vezető szereplőjévé vált. Ennek előnyei a stabilitáson és a tőkeerőn kívül az egyes európai uniós tagországok helyi piacainak, illetve azok szabályozási környezetének párhuzamos ismeretében is megmutatkoznak.
A HVB Bank törekvése, hogy ezek az előnyök a közvetlenül az ügyfelek számára is érzékelhetővé váljanak. Ennek részeként vehetőek igénybe a magyarországi ügyfelek számára is a HVB Európai Kompetencia Központjának (European Competence Centre) egész kontinensre kiterjedő szolgáltatásai. A központ információkkal szolgál az ügyfelek számára a különböző európai országokra jellemző befektetési környezetről, a helyi szabályozásról, illetve az egyes vállalatok számára igénybe vehető európai uniós támogatásokról.
Az ügyfelek számára szükséges információk megszerzésén túl az Európai Kompetencia Központ munkatársai az egyes tagállamok iránt érdeklődő vállalatok számára igény esetén az adott ország helyi minisztériumainak, hatóságainak képviselőivel történő találkozók megszervezésében is készek együttműködni.

További segítséget jelent az uniós tagság nyújtotta finanszírozási lehetőségek iránt érdeklődő vállalatok, kis- és középvállalkozók részére a HVB Bank Európai Uniós Támogatások Magyarországon című új kiadványa, mely a Magyarországon igénybe vehető pályázati lehetőségekről és feltételekről, a pályázás folyamatáról ad részletes felvilágosítást. Mindezeken túl a kiadvány a bank olyan pénzügyi szolgáltatásainak ismertetőjét is tartalmazza, melyek segítséget nyújtanak az uniós támogatások igénybevételében.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm