Elszólta magát Bea asszony - hibázott az RTL

Pénzcentrum
2005. december 9. 11:26

Az Országos Rádió és Televízió Testület illetékesei kevésbé rajonganak a Győzike Show-ért mint a nézők. Ezúttal azonban nem Győzike hibázott. Hanem a hasonlóan sokat beszélő neje sértette a jó ízlést - ám a szerkesztők hibáztak, hiszen ők hagyták benne a műsorban a kifogásolt részt.

Az Országos Rádió és Televízió Testület illetékesei nem rajonganak annyira a Győzike Show-ért mint a nézők. Ezúttal azonban nem  Győzike vetette el a sulykot, hanem a hasonlóan sokat beszélő neje sértette a jó ízlést - ám a legnagyobb hibát a szerkesztők követték el , hiszen ők hagyták benne a műsorban a kifogásolt részt.
Az Országos Rádió és Televízió Testület Panaszbizottságának 5. számú eljáró tanácsa állampolgári bejelentésre megvizsgálta az M-RTL Televízió Rt. 2005. november 14-én sugárzott Győzike című műsorát, amelyben a panaszos kifogásolta, hogy a műsorban szereplő Bea asszony sértő kifejezésekkel illette a katolikus egyházat, s ezek a kijelentések alkalmasak a hívő emberek vallási meggyőződésének megsértésére.

A panaszbizottság eljáró tanácsa úgy véli, hogy a műsor szerkesztői ismerhették Bea asszony vallásról kialakított nézeteit, ezért Rómába, a Szent Péter Bazilikába vitték el őt. Ezzel a jó ízlés határait, provokatív módon érintette a műsor. A szerkesztéssel feltehetően botrányokozás és ennek nyomán a nézettség növelése volt a cél - áll az ORTT közleményében.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 7. vasárnap
Ibolya
31. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 7. 16:08