Elszólta magát Bea asszony - hibázott az RTL

Pénzcentrum
2005. december 9. 11:26

Az Országos Rádió és Televízió Testület illetékesei kevésbé rajonganak a Győzike Show-ért mint a nézők. Ezúttal azonban nem Győzike hibázott. Hanem a hasonlóan sokat beszélő neje sértette a jó ízlést - ám a szerkesztők hibáztak, hiszen ők hagyták benne a műsorban a kifogásolt részt.

Az Országos Rádió és Televízió Testület illetékesei nem rajonganak annyira a Győzike Show-ért mint a nézők. Ezúttal azonban nem  Győzike vetette el a sulykot, hanem a hasonlóan sokat beszélő neje sértette a jó ízlést - ám a legnagyobb hibát a szerkesztők követték el , hiszen ők hagyták benne a műsorban a kifogásolt részt.
Az Országos Rádió és Televízió Testület Panaszbizottságának 5. számú eljáró tanácsa állampolgári bejelentésre megvizsgálta az M-RTL Televízió Rt. 2005. november 14-én sugárzott Győzike című műsorát, amelyben a panaszos kifogásolta, hogy a műsorban szereplő Bea asszony sértő kifejezésekkel illette a katolikus egyházat, s ezek a kijelentések alkalmasak a hívő emberek vallási meggyőződésének megsértésére.

A panaszbizottság eljáró tanácsa úgy véli, hogy a műsor szerkesztői ismerhették Bea asszony vallásról kialakított nézeteit, ezért Rómába, a Szent Péter Bazilikába vitték el őt. Ezzel a jó ízlés határait, provokatív módon érintette a műsor. A szerkesztéssel feltehetően botrányokozás és ennek nyomán a nézettség növelése volt a cél - áll az ORTT közleményében.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 14. vasárnap
Tibor
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm