Egy nagylelkű adomány

Pénzcentrum
2005. december 8. 14:26

A Sun Microsystems, Inc. (NASDAQ: SUNW) idei negyedik negyedéves Network Computing rendezvényén számos, a piacot alaposan megbolygató bejelentést tett.

Ezek között szerepelt az 1,2 GHz-es, 8 magos, 32 fonalas, nagyteljesítményű rendszereinek a tervezettnél korábbi megjelenése, melyek sorát a CoolThreads™ technológiával működő Sun Fire™ T1000 és T2000 kiszolgálók nyitják. A világszerte beharangozott, a következő két hétben pedig több mint huszonöt országban megjelenő termékek bevezetése részeként a Sun eddig példa nélkül álló kampányba kezd az új kiszolgálócsalád és az UltraSPARC® T1™ mikroprocesszor népszerűsítésére, amelyben olyan nagynevű, vezető technológiai cégek lesznek segítségére, mint az Oracle, a Symantec és a BEA.

A szoftverfejlesztői közösség elkötelezett támogatójaként és az új generációs internet egyre bővülő igényeire válaszul a Sun a bejelentés során ismertette, hogy a sokszálas („massively threaded”) processzortechnológiájának nyílt forrásúvá tételével kívánja elgördíteni az innováció és az alkalmazásfejlesztés útjában álló akadályokat.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 4. szerda
Domonkos, Dominika
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?