1 °C Budapest

Egy nagylelkű adomány

Pénzcentrum
2005. december 8. 14:26

A Sun Microsystems, Inc. (NASDAQ: SUNW) idei negyedik negyedéves Network Computing rendezvényén számos, a piacot alaposan megbolygató bejelentést tett.

Ezek között szerepelt az 1,2 GHz-es, 8 magos, 32 fonalas, nagyteljesítményű rendszereinek a tervezettnél korábbi megjelenése, melyek sorát a CoolThreads™ technológiával működő Sun Fire™ T1000 és T2000 kiszolgálók nyitják. A világszerte beharangozott, a következő két hétben pedig több mint huszonöt országban megjelenő termékek bevezetése részeként a Sun eddig példa nélkül álló kampányba kezd az új kiszolgálócsalád és az UltraSPARC® T1™ mikroprocesszor népszerűsítésére, amelyben olyan nagynevű, vezető technológiai cégek lesznek segítségére, mint az Oracle, a Symantec és a BEA.

A szoftverfejlesztői közösség elkötelezett támogatójaként és az új generációs internet egyre bővülő igényeire válaszul a Sun a bejelentés során ismertette, hogy a sokszálas („massively threaded”) processzortechnológiájának nyílt forrásúvá tételével kívánja elgördíteni az innováció és az alkalmazásfejlesztés útjában álló akadályokat.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 10. vasárnap
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
December 10.
Advent (3.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm