0 °C Budapest

Mit hoz a január ?

Pénzcentrum
2005. december 7. 11:19

A T-Mobile ügyfelei 2006. január 1-től kedvezőbb feltételekkel mobilozhatnak. Az előfizetéssel rendelkező T-Mobile-osok számára a választható díjcsomagokban - a februárban lezárásra kerülő M csomagok kivételével - a havi-, perc-, SMS-, MMS-, internet- és WAP bruttó díjai szinte minden esetben csökkennek.

A kedvező változás a most december 1-től bevezetett új, előnyös Aranytárskártya díjcsomagokat éppúgy érinti, mint az október óta jelentősen olcsóbb mobilinternet tarifákat.
Domino kártyások számára a bruttó díjak nagy részének változatlansága mellett a mobilozás a minden feltöltési címletre bevezetésre kerülő 4 százalékos bónusszal lesz kedvezőbb. Januártól ugyanis a Dominósok a kártya egyenlegének feltöltésekor a kifizetett összegnél többet mobilozhatnak majd. Ez azt jelenti, hogy pl. 2500 forint feltöltésénél 2600, 5000 forintosnál pedig 5200 forint, azaz mindig 4 százalékkal több kerül az egyenlegre és használható majd fel. A díjváltozásokat tartalmazó, januártól érvényes díjszabás már letölthető a társaság honlapjáról.

A mobilpiacon hosszú évek óta tapasztalható erős árverseny eredményeként a tarifák 2005-ben is csökkentek és az áfakulcs változása a T-Mobile előfizetőknek újabb lehetőséget ad arra, hogy még kedvezőbb díjakkal telefonáljanak.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 7. csütörtök
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem