Mit hoz a január ?

Pénzcentrum
2005. december 7. 11:19

A T-Mobile ügyfelei 2006. január 1-től kedvezőbb feltételekkel mobilozhatnak. Az előfizetéssel rendelkező T-Mobile-osok számára a választható díjcsomagokban - a februárban lezárásra kerülő M csomagok kivételével - a havi-, perc-, SMS-, MMS-, internet- és WAP bruttó díjai szinte minden esetben csökkennek.

A kedvező változás a most december 1-től bevezetett új, előnyös Aranytárskártya díjcsomagokat éppúgy érinti, mint az október óta jelentősen olcsóbb mobilinternet tarifákat.
Domino kártyások számára a bruttó díjak nagy részének változatlansága mellett a mobilozás a minden feltöltési címletre bevezetésre kerülő 4 százalékos bónusszal lesz kedvezőbb. Januártól ugyanis a Dominósok a kártya egyenlegének feltöltésekor a kifizetett összegnél többet mobilozhatnak majd. Ez azt jelenti, hogy pl. 2500 forint feltöltésénél 2600, 5000 forintosnál pedig 5200 forint, azaz mindig 4 százalékkal több kerül az egyenlegre és használható majd fel. A díjváltozásokat tartalmazó, januártól érvényes díjszabás már letölthető a társaság honlapjáról.

A mobilpiacon hosszú évek óta tapasztalható erős árverseny eredményeként a tarifák 2005-ben is csökkentek és az áfakulcs változása a T-Mobile előfizetőknek újabb lehetőséget ad arra, hogy még kedvezőbb díjakkal telefonáljanak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?