13 °C Budapest

Itt van a második

Pénzcentrum
2005. december 7. 09:35

Huszár Róbert, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese és Juhász Tibor, Kaposvár alpolgármestere 2005. december 6-án ünnepélyesen felavatta a Raiffeisen Bank 94. fiókját, amely 2005. november 21. óta várja ügyfeleit a város központjában.

Huszár Róbert, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese és Juhász Tibor, Kaposvár alpolgármestere 2005. december 6-án ünnepélyesen felavatta a Raiffeisen Bank 94. fiókját, amely 2005. november 21. óta várja ügyfeleit a város központjában.
A Bank fokozott ütemű fiókhálózat-bővítési stratégiája - 2004-2006 között összesen 73 új fiók kialakítása - 2004-ben a tervezett ütem szerint valósult meg, s 2005-ben is tovább folytatódik. 2004-ben 24 bankfiókkal gazdagodott a hálózat, így év végére országszerte már 72 fiókkal állt ügyfelei rendelkezésére a Bank. 2005-ben is tovább folytatódott a bővítés; 24 új fiók nyílt december elejéig, így a Raiffeisen Bank már 96 fiókkal rendelkezik országszerte.
A Bank Pécsi Régiója a két kaposvári fiókon kívül, három pécsi fiókban, egy siófoki, egy szekszárdi és egy mohácsi egységben várja ügyfeleit. A régióban még ebben az évben újabb fiók nyílik, ezúttal Dombóváron, és a terjeszkedés előreláthatóan 2006-ban is folytatódik. A régió lakossági ügyfeleinek száma az elmúlt egy év alatt 29%-kal, a vállalati ügyfélszám pedig 35%-kal nőtt. Folyamatos növekedést mutat a régió hitelállománya is, mely az elmúlt egy év alatt 34%-kal, forrásállománya pedig 14%-kal nőtt.

A Kaposváron most, a Fő u. 18. szám alatt megnyílt fiók 6 fővel kezdte meg működését. A munkatársak kiválasztása során fontos szempont volt, hogy a felvételre kerülő kollégák a helybeli jelentkezőkből kerüljenek ki. A fiók belső tereinek tervezésekor elsődleges cél a barátságos banki környezet megteremtése volt. A dolgozói tereknél a magas technikai támogatottságra és a rugalmas, gyors ügyintézés feltételeinek kialakítására törekedtek a szakemberek. Az új fiók teljes körű szolgáltatásokkal áll a lakossági, vállalati, önkormányzati és kiemelt magánügyfelek (private banking) rendelkezésére, akik munkaidőn túl, napi 24 órában önkiszolgáló terminál és ATM automata segítségével intézhetik pénzügyeiket.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem