25 °C Budapest

48 millió forintos hirdetés a gazdaságról - beindult a kormány

Pénzcentrum
2005. december 6. 08:36

Hatféle tárgyú hirdetés jelenik meg az újságokban a magyar gazdaság helyzetéről. A kormány kampánya nettó 48,1 millió forintba kerül.

Háromhetes hirdetési kampányt indított hétfőtől a kormány a magyar gazdaság valós helyzetének ismertetésére - jelentette be Batiz András kormányszóvivő. Az akció során hatféle gazdasági tárgyú hirdetés jelenik meg újságokban 48,1 millió forint plusz áfa összköltségen a Központi Statisztikai Hivatal, az unió statisztikai hivatala, az Ernst and Young, a kormányprogram, valamint az autópálya-törvény adatait használva.
Kóka János gazdasági miniszter a hirdetési kampány elindítását azzal indokolta: szeretnék, ha az emberek tisztán látnák a magyar gazdaság tényeit. "Azt látom, hogy Magyarországon a gyorsan növekvő gazdaság és a nagybefektetői érdekekre leselkedő egyik legmarkánsabb veszély a politikai közbeszéd színvonala, amely nem ismeri el a reálszféra teljesítményét, és nemzethalál hangulatot kelt akkor is, amikor példátlan gazdasági erősödésnek vagyunk tanúi" - fogalmazott a tárcavezető. Megjegyezte: ez mit sem von le abból, hogy az állami szolgáltatás minőségén javítani és költségein csökkenteni kell.
Kóka János a hirdetések finanszírozása kapcsán azt mondta, hogy a kampánnyal járó kiadásokat jó befektetésnek tartja annak érdekében, hogy a magyar reálgazdaság világos üzeneteit az emberekkel megismertessék.

(forrás: Kormányzati Hírportál)

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 10. szerda
Lőrinc
32. hét
Augusztus 10.
Lusta nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?