Idén is félrelépett a Cora - Olcsó hamisítványok a polcokon!

Pénzcentrum
2005. december 2. 08:44

Idén is elkövette tavalyi ballépését a Cora, mivel ismét a szürkemarhák húsát jelölő egyedi címkével értékesítette a holstein-fríz és a magyar tarka szarvasmarhák húsát. A Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete feljelentette a rendőrségen az áruházláncot - írja a Magyar Nemzet. Az Országos Mezőgazdasági Minősítő Intézet megállapította, hogy a Cora nem szürke marhák azonosító számait

Idén is elkövette tavalyi ballépését a Cora, mivel ismét a szürkemarhák húsát jelölő egyedi címkével értékesítette a holstein-fríz és a magyar tarka szarvasmarhák húsát. A Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete feljelentette a rendőrségen az áruházláncot - írja a Magyar Nemzet.

Az Országos Mezőgazdasági Minősítő Intézet megállapította, hogy a Cora nem szürke marhák azonosító számait tüntette fel a termékeken, sőt a vágás helyeként megjelölt üzemekben nem is vágtak szürke marhát az utóbbi időben.

A Cora menedzsmentje valószínűleg az idei évben is azzal védekezik majd, hogy a hibát a címkézésért felelős személyekre hárítja, ennek tavaly ÁNTSZ bírság lett a vége.

Az eset kapcsán egyébként felmerül a beszerzési ár alatt történő értékesítés, valamint az eredetvédelemmel védett termékek forgalmazására vonatkozó előírások megsértése is.
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?