10 °C Budapest

Ismét újít a T-Mobile

Pénzcentrum
2005. november 30. 13:01

A T-Mobile december 1-től bevezeti a népszerű Relax csomagok társkártyás változatait. Ezek egyik legfontosabb előnye, hogy kevesebb havonta megvásárolt perc esetén is alacsony percdíjakat biztosítanak.

A T-Mobile december 1-től bevezeti a népszerű Relax csomagok társkártyás változatait. Ezek egyik legfontosabb előnye, hogy kevesebb havonta megvásárolt perc esetén is alacsony percdíjakat biztosítanak.
A társkártyás Relax csomagok bármely Relax díjcsomagú főkártya mellé igényelhetők, és jellemzőjük, hogy kevesebb perc megvásárlása esetén is kedvezőbb percdíj érvényes. Így pl. a társkártyás Relax 50-ben mind az 50 perc felhasználása esetén 33 forintba kerül egy percnyi belföldi beszélgetés. Ezzel a Relax 50 perc-csomag 1650 forintos havi költsége a hazai mobilpiacon jelenleg a legkedvezőbb az azonos percmennyiséget tartalmazó, hasonló tarifakonstrukciók közül. Előfizetéssel rendelkező Aranykártyás T-Mobile-osok 5, Platinakártyások akár 10 társkártyát kapcsolhatnak főkártyájukhoz.  Az új csomagok szabadon kombinálhatók a meglévő Relax csomagokkal, azaz egy Relax 100-as főkártyához bármely Relax társkártyás csomag tartozhat, akár az 500-as is.
A Relax társkártyákhoz is választható a megfelelő Relax nemzetközi díjcsomag. Az erre előfizető T-Mobile-osok Magyarországon kívül a világ 29 országának vezetékes vagy mobiltelefon előfizetőivel egységes, előnyös percdíjakkal beszélhetnek.
Társkártyás Relax díjcsomagok
 
Relax 50
Relax 125
Relax 250
Relax 500
A csomagba foglalt percek száma havonta
50
125
250
500
A díjcsomagba foglalt lebeszélhető percek díja összesen
1650 Ft
3250 Ft
5750 Ft
11000 Ft
Percdíjak a csomagba foglalt percek felhasználása esetén
33 Ft
26 Ft
23 Ft
22 Ft
Percdíjak a csomagba foglalt percek felhasználását követően
39 Ft
32 Ft
27 Ft
24 Ft
Belföldi előfizetőnek küldött SMS díja
33 Ft/db
26 Ft/db
23 Ft/db
22 Ft/db
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem