24 °C Budapest

Mennyibe kerül az ingyenes jégpálya ?

Pénzcentrum
2005. november 28. 09:59

Az előző évekhez hasonlóan most is lesz ingyenesen használható műjégpálya a parlament előtti parkoló területén, a különbség annyi, hogy az idén a rendezvényhez szilveszterkor állami ünnepség is kapcsolódik és ez egy "picit" megemelte a költségeket. - írja a Napi Gazdaság

Az előző évekhez hasonlóan most is lesz ingyenesen használható műjégpálya a parlament előtti parkoló területén, a különbség annyi, hogy az idén a rendezvényhez szilveszterkor állami ünnepség is kapcsolódik és ez egy „picit” megemelte a költségeket. - írja a Napi Gazdaság.
Az óévbúcsúztató programokkal, koncertekkel együtt a jégpálya létesítése és üzemeltetése több mint 100 millió forintba kerül, csaknem duplájába mint tavaly. A finanszírozáshoz az elmúlt évekhez hasonlóan most is hozzájárul a Szerencsejáték Rt.

A vízből fagyasztással készülő pálya létesítésére és a rendezvények szervezésére a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) egyszerűsített közbeszerzési pályázatoz hirdetett. A pályázati határidő szerda tíz óra. A pályázó cégeknek kell javaslatot tenni a szilveszteri programokra (legalább két eseményt kell ajánlani amelyek értéke eléri a 30 millió forintot), valamint a korcsolyapályához kapcsolódó egyéb programokra is. A nyertesnek emellett az országházi parkoló 1500 négyzetméteré legalább 3 cm vastagságú jeget kell készítenie. Azok a vállalatok jelentkezhetnek, amelyek az elmúlt két évben legalább 200 millió forint éves árbevételt értek el. A sikeres pályázóval december közepétől január 3-ig szóló szerződést köt a MeH.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 4. szerda
Domonkos, Dominika
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?