Bérelt autóval száguld a rendőrség

Pénzcentrum
2005. november 23. 09:58

Négyszáz új személygépkocsival gyarapodott a rendőrség, az autókat a belügyminiszter jelenlétében kedden vették át a közrendvédelmi állomány munkatársai - tette közzé honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). Az autókból huszonötben életmentő készülékek is helyet kapnak - közölte az MTV

 
A rendőrség által közbeszerzési pályázat keretében bérelt Skoda gépjárművek a megyei kapitányságokhoz, a Köztársasági Õrezredhez, valamint a Rendészeti Biztonsági Szolgálathoz kerülnek. A közbeszerzési pályázaton nyertes cég három éven keresztül vállalt teljes körű szervizszolgáltatást.
A gépjárműtenderen nyertes másik cég a következő öt hétben további hatszáz új gépjárművet ad át a rendőrségnek, ezeket az ügyintézői és a bűnügyi területeken állítják szolgálatba.
Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője a rendőrség gépjárműállományának gyarapításával kapcsolatban korábban az MTI-nek elmondta: a rendőrség a szolgálati feladatainak ellátásához 2005 és 2007 között összesen háromezer személygépkocsit szerez be. Bérelnek többek között Ford Fiesta, Chevrolet Lacetti és Skoda Octavia kocsikat. A járműveket tartós bérletbe kapja a rendőrség, a havi díj 75-95 ezer forint - közölte a szóvivő.
A bérelt autókból huszonötben életmentő defibrillátorok is helyet kapnak az Egymásért Alapítvány és a Magyar Nemzeti Szív Alapítvány jóvoltából
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?