5 °C Budapest

Korlátlan ADSL havi négyezer alatt

Pénzcentrum
2005. november 17. 12:14

A piacon jelenleg elérhető legkedvezőbb árú, 512Kbit/s sebességű, korlátlan ADSL-csomagot hozott forgalomba magánelőfizetők számára az Externet

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
 
A piacon jelenleg elérhető legkedvezőbb árú, 512Kbit/s sebességű, korlátlan ADSL-csomagot hozott forgalomba magánelőfizetők számára az Externet.
 
Az Externetnél a korlátlan „PrePaid” 512Kbit ADSL csomag mindössze havi bruttó 3990 forintért előfizethető magánszemélyek részére, melynek éves díját egy összegben számlázza ki a szolgáltató.
Az alacsony havidíj mellé ingyen modemet is biztosít az Externet, amelyet az előfizető maga köt be az otthoni telefonaljzatba, így a lehető leggyorsabban juthat Internet-kapcsolathoz, nem kell heteket várnia a szakemberek kiszállására. A kedvezményes ADSL-kapcsolat korántsem nevezhető fapadosnak: 3 darab e-mail postafiók, 50Mbyte webtárhely, valamint ingyenes spam- és vírusszűrés is jár hozzá.

Emellett a szolgáltató kedvező ingyenes, illetve havidíjas konstrukcióban is kínálja nagyobb sávszélességű, korlátlan szélessávú szolgáltatásait, igény szerint kiesésmentes szolgáltatóváltással együtt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 19. szerda
Sára, Márió
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?