500 milliárd forintos üzlet

Pénzcentrum
2005. november 17. 15:30

Az Egészségügyi Minisztériumba több mint 100 millió ampulla madárinfluenza elleni oltóanyagra érkezett megrendelés - közölte Rácz Jenő.

Az Egészségügyi Minisztériumba több mint 100 millió ampulla madárinfluenza elleni oltóanyagra érkezett megrendelés – közölte Rácz Jenő.
A szakminiszter szerint egy darab ampullát 25-30 dollárért lehet eladni a nemzetközi piacon, de már azon is gondolkodnak, hogy magának az oltóanyag előállításának licencét is értékesíti Magyarország. Ha törzskönyvezik a magyar oltóanyagot, akkor az ország bevétele ebből a gyógyszerből meghaladhatja az 500 milliárd forintot is – mondta Rácz.
Magyarországon egymillió darab madárinfluenza elleni oltóanyag már elkészült. Az, hogy hol állították elő, illetve hogy hol tárolják a gyógyszert, titok.
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem