15 °C Budapest

T-Mobile-osoknak ingyenes a hangposta!

Pénzcentrum
2005. november 16. 15:22

A T-Mobile újabb akcióval teszi még kedvezőbbé a mobilhasználatot. A piacvezető mobilcég előfizetéses ügyfeleinek ugyanis 2006. április 30-ig teljesen ingyenes a hangposta használata.

 Az eddig is belépési és havidíj nélkül igénybe vehető hangpostában hagyott üzenetek a jelzett időpontig egész nap díjmentesen hallgathatók meg. Az üzenetekről a rendszer az eddig megszokott módon, szintén ingyenesen, SMS-ben értesíti a postafiók tulajdonosát. A Hangposta szolgáltatást a T-Mobile ügyfelei egyszerűen, egyetlen díjmentes SMS elküldésével bekapcsolhatják, elegendő, ha a +HANGPOSTA kódszót elküldik a 1230-as számra.
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm