6 °C Budapest

Hatékony eszköz az Ingyenlottó

Pénzcentrum
2005. november 15. 10:45

A hazai internet egyik legnépszerűbb játéka rövid szünet után ismét mindennap nyereményekkel várja játékosait.

A hazai internet egyik legnépszerűbb játéka rövid szünet után ismét mindennap nyereményekkel várja játékosait.
 
Az új Ingyenlottó a már jól ismert szisztémára épül, azaz a játékosok gyűjthető irtuális számlaösszegeket nyernek, amelyet a Fotexnet Áruházakban tudna levásárolni. Újdonság, hogy a játék fődíja ezentúl nem virtuális számlaösszeg, hanem a 2006. Év Autójának választott Renault Clio személygépkocsi, amelyet a telitalálatot elérő játékosok nyernek meg. A játékban, melyhez mindössze egy ingyenes regisztráció szükséges, 7 számot kell eltalálni a 70-ből. A nyertes számok sorsolása naponta történik.
A játékosok nyereményeiket a Fotexnet Áruházakban tudják felhasználni rendelésük meghatározott arányában. A vásárlók ezáltal fix kedvezményhez jutnak a Fotexnet Áruházakban, az áruházak üzemeltetői pedig közvetlen ráfordítás nélkül, csak a ténylegesen realizált vásárlások után kedvezményt biztosítva jutnak egy hatékony marketingeszközhöz. Az Ingyenlottón elhelyezett hirdetések a hagyományos bannerhirdetéseknél – a hirdetés méretéből és a játék sajátosságaiból kifolyólag – mintegy 50-100-szor nagyobb átkattintási arányt generálnak.
Az új Ingyenlottó rendszeres akciókkal és tárgynyereményekkel is várja majd játékosait. Mivel a játék egyben rendkívül hatékony hirdetési felület is, a partnereinkkel együttműködve egyszerűen tudunk majd külön promóciókat szervezni a játék köré – mondta el Porkoláb Péter, a játékot üzemeltető Fotexnet Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Ingyenlottó játékosai jelenleg 10 különböző áruházban tudják nyereményüket levásárolni a Fotexnet kereskedelmi portálján, de a részt vevő partnerek elégedettsége azt jelzi, hogy hamarosan további áruházak is csatlakoznak az akcióhoz.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 2. csütörtök
Karolina, Aida
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?