12 °C Budapest

Hatékony eszköz az Ingyenlottó

Pénzcentrum
2005. november 15. 10:45

A hazai internet egyik legnépszerűbb játéka rövid szünet után ismét mindennap nyereményekkel várja játékosait.

A hazai internet egyik legnépszerűbb játéka rövid szünet után ismét mindennap nyereményekkel várja játékosait.
 
Az új Ingyenlottó a már jól ismert szisztémára épül, azaz a játékosok gyűjthető irtuális számlaösszegeket nyernek, amelyet a Fotexnet Áruházakban tudna levásárolni. Újdonság, hogy a játék fődíja ezentúl nem virtuális számlaösszeg, hanem a 2006. Év Autójának választott Renault Clio személygépkocsi, amelyet a telitalálatot elérő játékosok nyernek meg. A játékban, melyhez mindössze egy ingyenes regisztráció szükséges, 7 számot kell eltalálni a 70-ből. A nyertes számok sorsolása naponta történik.
A játékosok nyereményeiket a Fotexnet Áruházakban tudják felhasználni rendelésük meghatározott arányában. A vásárlók ezáltal fix kedvezményhez jutnak a Fotexnet Áruházakban, az áruházak üzemeltetői pedig közvetlen ráfordítás nélkül, csak a ténylegesen realizált vásárlások után kedvezményt biztosítva jutnak egy hatékony marketingeszközhöz. Az Ingyenlottón elhelyezett hirdetések a hagyományos bannerhirdetéseknél – a hirdetés méretéből és a játék sajátosságaiból kifolyólag – mintegy 50-100-szor nagyobb átkattintási arányt generálnak.
Az új Ingyenlottó rendszeres akciókkal és tárgynyereményekkel is várja majd játékosait. Mivel a játék egyben rendkívül hatékony hirdetési felület is, a partnereinkkel együttműködve egyszerűen tudunk majd külön promóciókat szervezni a játék köré – mondta el Porkoláb Péter, a játékot üzemeltető Fotexnet Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Ingyenlottó játékosai jelenleg 10 különböző áruházban tudják nyereményüket levásárolni a Fotexnet kereskedelmi portálján, de a részt vevő partnerek elégedettsége azt jelzi, hogy hamarosan további áruházak is csatlakoznak az akcióhoz.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem