29 °C Budapest

Bank a klubban

Pénzcentrum
2005. november 15. 14:04

BANK-KLUB kezdi meg a héten működését Zala megyei hitelintézetek és pénzügyi vállalkozások közreműködésével Zalaegerszegen. Célja a pénzügyi kultúra fejlődésének elősegítése, a térség tőkebevonási képességének erősítése.

BANK-KLUB kezdi meg a héten működését Zala megyei hitelintézetek és pénzügyi vállalkozások közreműködésével Zalaegerszegen. Célja a pénzügyi kultúra fejlődésének elősegítése, a térség tőkebevonási képességének erősítése.
A Magyar Közgazdász Társaság és a Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság együttműködésével létrejött klubhoz csatlakozott még a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Kar Zalaegerszegi Intézete is annak érdekében, hogy a főiskolai képzésben részt vevő pénzintézeti szakos hallgatók ismeretanyagát bővítsék a szakmai tapasztalatokat és szemléletet átadó szakemberek közreműködésével.
 
Erős János, az MFB Rt. vezérigazgatója a bank kedvezményes fejlesztési hitelprogramjainak tapasztalatairól szólt, Farkas Judit, a Nemzeti Fejlesztési Hivatal kommunikációs főosztályvezető-helyettese az alakuló ülésen tartott előadásában pedig a hazai fejlesztéspolitika irányelveiről. A vezérigazgató hangsúlyozta, hogy a fejlesztéspolitika szemléletváltása a pénzügyi kultúra fejlődésének egyik sarkalatos pontja, és ebben a civil szervezetek sokat tudnának segíteni.
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 18. csütörtök
Ilona
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?