0 °C Budapest

Bank a klubban

Pénzcentrum
2005. november 15. 14:04

BANK-KLUB kezdi meg a héten működését Zala megyei hitelintézetek és pénzügyi vállalkozások közreműködésével Zalaegerszegen. Célja a pénzügyi kultúra fejlődésének elősegítése, a térség tőkebevonási képességének erősítése.

BANK-KLUB kezdi meg a héten működését Zala megyei hitelintézetek és pénzügyi vállalkozások közreműködésével Zalaegerszegen. Célja a pénzügyi kultúra fejlődésének elősegítése, a térség tőkebevonási képességének erősítése.
A Magyar Közgazdász Társaság és a Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság együttműködésével létrejött klubhoz csatlakozott még a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Kar Zalaegerszegi Intézete is annak érdekében, hogy a főiskolai képzésben részt vevő pénzintézeti szakos hallgatók ismeretanyagát bővítsék a szakmai tapasztalatokat és szemléletet átadó szakemberek közreműködésével.
 
Erős János, az MFB Rt. vezérigazgatója a bank kedvezményes fejlesztési hitelprogramjainak tapasztalatairól szólt, Farkas Judit, a Nemzeti Fejlesztési Hivatal kommunikációs főosztályvezető-helyettese az alakuló ülésen tartott előadásában pedig a hazai fejlesztéspolitika irányelveiről. A vezérigazgató hangsúlyozta, hogy a fejlesztéspolitika szemléletváltása a pénzügyi kultúra fejlődésének egyik sarkalatos pontja, és ebben a civil szervezetek sokat tudnának segíteni.
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 7. csütörtök
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm