Aki teheti az ne utazzon !

Pénzcentrum
2005. november 8. 08:23

A másfél hete tartó zavargások miatt a külügyi tárca óvatosságra inti a Franciaországba utazókat. Az eddigi adatok szerint magyar állampolgár nem került bajba.

 
A Külügyminisztérium felhívja a Franciaországba készülő magyarok figyelmét, hogy a tizenegyedik napja tartó éjszakai zavargások és gyújtogatások miatt ott-tartózkodásuk ideje alatt fokozott körültekintést tanúsítsanak. A tárca hétfői közleménye szerint különösen az éjszakai órákban kerüljék el Párizs és a nagyvárosok peremkerületeit.
"A kezdetben főként a bevándorló közösségek által sűrűn lakott Párizs környéki elővárosokra korlátozódó zavargások fokozatosan több vidéki nagyváros - többek között Lille, Lyon, Marseille, Nantes, Rennes, Rouen, Strasbourg és Toulouse - külvárosi részein is megjelentek" - olvasható a tájékoztatásban. Hangsúlyozzák ugyanakkor, hogy Párizs belvárosa változatlanul biztonságos.
A Külügyminisztérium és a párizsi nagykövetség eddig nem kapott olyan bejelentést, hogy az események során magyar állampolgár került volna bajba. A zavargásokkal összefüggésben konkrét segítségkérés mindeddig nem érkezett.

(forrás: Kormányzati Hírportál)

Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 19. péntek
Huba
33. hét
Augusztus 19.
Humanitárius világnap
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?