34 °C Budapest

Bevásárolt a Henkel Kínában

Pénzcentrum
2005. november 7. 12:55

A Henkel Csoport többségi részesedést szerzett a kínai Jiangsu tartomány Lianyungang városában található Huawei Electronics-ban. A Huawei Electronics a félvezetők előállításához használt epoxidalapú öntőgyanta keverék vezető gyártója Kínában. A vállalat 560 embert foglalkoztat és 2004-ben kereken 18 millió eurós forgalmat ért el.

 

Ez a közös vállalat lehetőséget teremt számunkra, hogy az elektronikai iparhoz kapcsolódó tevékenységünket kiterjesszük Kínában, egy olyan országban, mely ígéretes jövő előtt áll-magyarázza Dr. Jochen Krautter a Henkel KGaA igazgatótanácsának tagja, a Henkel Technológiák üzletágvezetője. Jövendő partnerünk modern berendezésekkel, komoly piaci ismeretekkel és tapasztalt menedzsmenttel rendelkezik.

A kínai elektronikai ipar jellemző vonása a gyártók nagy száma illetve a magas növekedési ráták. A közös vállalat segítségével a Henkel közelebb tud jutni fogyasztóihoz és megerősítheti pozícióját az ottani elektronikai iparágban.

A Fortune Global 500-as listáján jegyzett Henkel Csoport tevékenységei három stratégia területre összpontosulnak: mosó- és háztartási tisztítószerek, kozmetika és testápolás, illetve ragasztóanyagok, tömítőanyagok és felületkezelő anyagok. A 2004-es pénzügyi évben a Henkel Csoport árbevétele 10,592 milliárd euró volt. A Henkel Csoport világszerte több mint 50.000 alkalmazottat foglalkoztat. A Henkel márkái és technológiái a világ 125 országában élvezik az emberek bizalmát.

Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 18. csütörtök
Ilona
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?