14 °C Budapest

Bevásárolt a Henkel Kínában

Pénzcentrum
2005. november 7. 12:55

A Henkel Csoport többségi részesedést szerzett a kínai Jiangsu tartomány Lianyungang városában található Huawei Electronics-ban. A Huawei Electronics a félvezetők előállításához használt epoxidalapú öntőgyanta keverék vezető gyártója Kínában. A vállalat 560 embert foglalkoztat és 2004-ben kereken 18 millió eurós forgalmat ért el.

 

Ez a közös vállalat lehetőséget teremt számunkra, hogy az elektronikai iparhoz kapcsolódó tevékenységünket kiterjesszük Kínában, egy olyan országban, mely ígéretes jövő előtt áll-magyarázza Dr. Jochen Krautter a Henkel KGaA igazgatótanácsának tagja, a Henkel Technológiák üzletágvezetője. Jövendő partnerünk modern berendezésekkel, komoly piaci ismeretekkel és tapasztalt menedzsmenttel rendelkezik.

A kínai elektronikai ipar jellemző vonása a gyártók nagy száma illetve a magas növekedési ráták. A közös vállalat segítségével a Henkel közelebb tud jutni fogyasztóihoz és megerősítheti pozícióját az ottani elektronikai iparágban.

A Fortune Global 500-as listáján jegyzett Henkel Csoport tevékenységei három stratégia területre összpontosulnak: mosó- és háztartási tisztítószerek, kozmetika és testápolás, illetve ragasztóanyagok, tömítőanyagok és felületkezelő anyagok. A 2004-es pénzügyi évben a Henkel Csoport árbevétele 10,592 milliárd euró volt. A Henkel Csoport világszerte több mint 50.000 alkalmazottat foglalkoztat. A Henkel márkái és technológiái a világ 125 országában élvezik az emberek bizalmát.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 26. hétfő
Géza
9. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem