10 °C Budapest

Bankot avattak Kazincbarcikán

Pénzcentrum
2005. november 7. 14:36

Dr. Király Bálint, Kazincbarcika polgármestere és Horváth Krisztina, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese 2005. november 7-én ünnepélyesen felavatta a Raiffeisen Bank 87. fiókját, amely hivatalosan 2005. október 10-én nyílt meg Kazincbarcikán.

 
A Bank fokozott ütemű fiókhálózat-bővítési stratégiája - 2004-2006 között összesen 73 új fiók kialakítása - 2004-ben a tervezett ütem szerint valósult meg, s 2005-ben is tovább folytatódik. A tavalyi évben 24 bankfiókkal gazdagodott a hálózat, így év végére országszerte már 72 fiókkal állt ügyfelei rendelkezésére a Bank. 2005-ben is tovább folytatódott a bővítés; 17 új fiók nyílt november elejéig, így a Raiffeisen Bank már 90 fiókkal rendelkezik országszerte.
A Bank Észak-keleti Régiója – melynek fiókjai Kazincbarcikán kívül Salgótarjánban, Edelényben, Balassagyarmaton, Egerben, Gyöngyösön, Hatvanban, Miskolcon, Sátoraljaújhelyen, valamint Tiszaújvárosban is megtalálhatóak – dinamikus fejlődést mutat: a régió lakossági ügyfeleinek száma az elmúlt egy év alatt 41,8%-kal, a vállalati ügyfélszám 60%-kal, hitelállománya pedig az elmúlt egy év alatt 32,3%-kal nőtt.

Az Egressy Béni út 19. szám alatt megnyílt kazincbarcikai fiók 6 fővel kezdte meg működését; a teljes létszám kisegítő személyzettel együtt 8 fő. A munkatársak kiválasztása során fontos szempont volt, hogy a felvételre kerülő kollégák elsősorban a helybeli jelentkezőkből kerüljenek ki. A fiók belső tereinek tervezésekor elsődleges cél a barátságos banki környezet megteremtése volt. A dolgozói tereknél a magas technikai támogatottságra és a rugalmas, gyors ügyintézés feltételeinek kialakítására törekedtek a szakemberek. Az új fiók teljes körű szolgáltatásokkal áll a lakossági és a vállalati ügyfelek rendelkezésére, valamint az ügyfelek munkaidőn túl, napi 24 órában önkiszolgáló terminál és ATM automata segítségével intézhetik pénzügyeiket.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem