Bankot avattak Kazincbarcikán

Pénzcentrum
2005. november 7. 14:36

Dr. Király Bálint, Kazincbarcika polgármestere és Horváth Krisztina, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese 2005. november 7-én ünnepélyesen felavatta a Raiffeisen Bank 87. fiókját, amely hivatalosan 2005. október 10-én nyílt meg Kazincbarcikán.

 
A Bank fokozott ütemű fiókhálózat-bővítési stratégiája - 2004-2006 között összesen 73 új fiók kialakítása - 2004-ben a tervezett ütem szerint valósult meg, s 2005-ben is tovább folytatódik. A tavalyi évben 24 bankfiókkal gazdagodott a hálózat, így év végére országszerte már 72 fiókkal állt ügyfelei rendelkezésére a Bank. 2005-ben is tovább folytatódott a bővítés; 17 új fiók nyílt november elejéig, így a Raiffeisen Bank már 90 fiókkal rendelkezik országszerte.
A Bank Észak-keleti Régiója – melynek fiókjai Kazincbarcikán kívül Salgótarjánban, Edelényben, Balassagyarmaton, Egerben, Gyöngyösön, Hatvanban, Miskolcon, Sátoraljaújhelyen, valamint Tiszaújvárosban is megtalálhatóak – dinamikus fejlődést mutat: a régió lakossági ügyfeleinek száma az elmúlt egy év alatt 41,8%-kal, a vállalati ügyfélszám 60%-kal, hitelállománya pedig az elmúlt egy év alatt 32,3%-kal nőtt.

Az Egressy Béni út 19. szám alatt megnyílt kazincbarcikai fiók 6 fővel kezdte meg működését; a teljes létszám kisegítő személyzettel együtt 8 fő. A munkatársak kiválasztása során fontos szempont volt, hogy a felvételre kerülő kollégák elsősorban a helybeli jelentkezőkből kerüljenek ki. A fiók belső tereinek tervezésekor elsődleges cél a barátságos banki környezet megteremtése volt. A dolgozói tereknél a magas technikai támogatottságra és a rugalmas, gyors ügyintézés feltételeinek kialakítására törekedtek a szakemberek. Az új fiók teljes körű szolgáltatásokkal áll a lakossági és a vállalati ügyfelek rendelkezésére, valamint az ügyfelek munkaidőn túl, napi 24 órában önkiszolgáló terminál és ATM automata segítségével intézhetik pénzügyeiket.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 13. szombat
Ipoly
32. hét
Augusztus 13.
A balkezesek világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?