31 °C Budapest

Bankot avattak Kazincbarcikán

Pénzcentrum
2005. november 7. 14:36

Dr. Király Bálint, Kazincbarcika polgármestere és Horváth Krisztina, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese 2005. november 7-én ünnepélyesen felavatta a Raiffeisen Bank 87. fiókját, amely hivatalosan 2005. október 10-én nyílt meg Kazincbarcikán.

 
A Bank fokozott ütemű fiókhálózat-bővítési stratégiája - 2004-2006 között összesen 73 új fiók kialakítása - 2004-ben a tervezett ütem szerint valósult meg, s 2005-ben is tovább folytatódik. A tavalyi évben 24 bankfiókkal gazdagodott a hálózat, így év végére országszerte már 72 fiókkal állt ügyfelei rendelkezésére a Bank. 2005-ben is tovább folytatódott a bővítés; 17 új fiók nyílt november elejéig, így a Raiffeisen Bank már 90 fiókkal rendelkezik országszerte.
A Bank Észak-keleti Régiója – melynek fiókjai Kazincbarcikán kívül Salgótarjánban, Edelényben, Balassagyarmaton, Egerben, Gyöngyösön, Hatvanban, Miskolcon, Sátoraljaújhelyen, valamint Tiszaújvárosban is megtalálhatóak – dinamikus fejlődést mutat: a régió lakossági ügyfeleinek száma az elmúlt egy év alatt 41,8%-kal, a vállalati ügyfélszám 60%-kal, hitelállománya pedig az elmúlt egy év alatt 32,3%-kal nőtt.

Az Egressy Béni út 19. szám alatt megnyílt kazincbarcikai fiók 6 fővel kezdte meg működését; a teljes létszám kisegítő személyzettel együtt 8 fő. A munkatársak kiválasztása során fontos szempont volt, hogy a felvételre kerülő kollégák elsősorban a helybeli jelentkezőkből kerüljenek ki. A fiók belső tereinek tervezésekor elsődleges cél a barátságos banki környezet megteremtése volt. A dolgozói tereknél a magas technikai támogatottságra és a rugalmas, gyors ügyintézés feltételeinek kialakítására törekedtek a szakemberek. Az új fiók teljes körű szolgáltatásokkal áll a lakossági és a vállalati ügyfelek rendelkezésére, valamint az ügyfelek munkaidőn túl, napi 24 órában önkiszolgáló terminál és ATM automata segítségével intézhetik pénzügyeiket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 27. kedd
Olga, Liliána
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?