Tovább erősít a Raiffeisen Debrecenben

Pénzcentrum
2005. október 27. 17:01

Horváth Krisztina, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese és Hajdúné dr. Csabai Éva, Debrecen jegyzője 2005. október 27-én ünnepélyesen felavatta a Raiffeisen Bank 88. fiókját, amely hivatalosan 2005. október 17-én, a Bank harmadik fiókjaként nyílt meg Debrecenben és hatodikként a régióban.

 
Horváth Krisztina, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese és Hajdúné dr. Csabai Éva, Debrecen jegyzője 2005. október 27-én ünnepélyesen felavatta a Raiffeisen Bank 88. fiókját, amely hivatalosan 2005. október 17-én, a Bank harmadik fiókjaként nyílt meg Debrecenben és hatodikként a régióban.
 
A Bank fokozott ütemű fiókhálózat-bővítési stratégiája - 2004-2006 között összesen 73 új fiók kialakítása - 2004-ben a tervezett ütem szerint valósult meg, s 2005-ben is tovább folytatódik. 2004-ben 24 bankfiókkal gazdagodott a hálózat, így év végére országszerte már 72 fiókkal állt ügyfelei rendelkezésére a Bank. 2005-ben is tovább folytatódott a bővítés; 16 új fiók nyílt október közepéig, így a Raiffeisen Bank már 88 fiókkal rendelkezik országszerte.
A Bank Keleti Régiója, a Raiffeisen Bank 2. legnagyobb magyarországi régiójaként a három debreceni fiókon kívül két egységgel rendelkezik Nyíregyházán, és eggyel Hajdúböszörményben. A régióban várhatóan két újabb fiók nyílik még ebben az évben (Hajdúszoboszlón és Nyíregyházán), majd további kettő 2006-ban.
A Keleti Régió bevételeinek mintegy 30%-a már a lakossági üzletágból származik, ezen a területen a kitűzött cél 45-50% elérése. A régió 150 milliárd forintos – hitel, betét, garancia és befektetési - portfóliót kezel, ami közel 50%-al nagyobb, mint 2004-ben. Ezen portfólió 55%-a generálódik Debrecenben. Csak itt a Bank lakossági ügyfeleinek száma meghaladja a 10 ezret, a vállalati ügyfeleké pedig a 700-at. (A régió lakossági ügyfeleinek száma az elmúlt egy év alatt 33%-kal, a vállalati ügyfélszám pedig 26%-kal nőtt.)
A Debrecen főterén, a Piac u. 18. szám alatt megnyílt új fiók munkatársaival együtt, a Bank mintegy 40 főt foglalkoztat Debrecenben. A munkatársak kiválasztása során fontos szempont volt, hogy a felvételre kerülő kollégák a helybeli jelentkezőkből kerüljenek ki. A fiók belső tereinek tervezésekor elsődleges cél a barátságos banki környezet megteremtése volt. A dolgozói tereknél a magas technikai támogatottságra és a rugalmas, gyors ügyintézés feltételeinek kialakítására törekedtek a szakemberek. Az új fiók teljes körű szolgáltatásokkal áll a lakossági ügyfelek rendelkezésére, akik munkaidőn túl, napi 24 órában önkiszolgáló terminál és ATM automata segítségével intézhetik pénzügyeiket.
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem