1 °C Budapest

Újabb vírus fenyeget

Pénzcentrum
2005. október 20. 10:08

A mobiltelefonokra a korábbinál nagyobb fenyegetést jelentő vírus felbukkanására figyelmeztet az F-Secure. - írja mai számában a Világgazdaság

 
A mobiltelefonokra a korábbinál nagyobb fenyegetést jelentő vírus felbukkanására figyelmeztet az F-Secure. – írja mai számában a Világgazdaság
A CommWarrior nevű vírus új változata, a CommWarrior.C vezeték nélküli bluetooth kapcsolaton és multimédiás üzenetekben (MMS) terjed. A kártevő a mibilkészülék telefonkönyvében szereplő telefonszámokra MMS-t küld. A CommWarrior.C-nek a korábbi módszerek mellett újabb terjedési mechanizmusa is van, ugyanis bármilyen, a telefonhoz csatlakoztatott memóriakártya felmásolja magát, így akkor is terjed, ha a fertőzött kártyát egy másik készülékbe helyezik.
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 4. hétfő
Borbála, Barbara
49. hét
December 4.
A cookie napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm