3 °C Budapest

Ismét egy bankfiókkal több van a piacon

Pénzcentrum
2005. október 20. 08:07

Dr. Hoffmann Attila, a XVII. kerület polgármestere és Dr. Felcsuti Péter vezérigazgató ünnepélyesen felavatta a Raiffeisen Bank új Rákoskeresztúri fiókját. A Bank fiókhálózata így immár 88 egységet számlál, melyet 2005 végéig várhatóan további 10 új egység átadása követ.

 
Dr. Hoffmann Attila, a XVII. kerület polgármestere és Dr. Felcsuti Péter vezérigazgató ünnepélyesen felavatta a Raiffeisen Bank új Rákoskeresztúri fiókját. A Bank fiókhálózata így immár 88 egységet számlál, melyet 2005 végéig várhatóan további 10 új egység átadása követ.
 
A Raiffeisen Bank fokozott ütemű fiókhálózat-bővítési stratégiája - 2004-2006 között összesen 73 új fiók kialakítása - 2004-ben a tervezett ütem szerint valósult meg, s 2005-ben is a tervek szerint folytatódik. Idén eddig tizenegy városban (Orosháza, Hajdúböszörmény, Hatvan, Budapest, Makó, Edelény, Salgótarján Szentendre, Cegléd, Kiskunfélegyháza, Kazincbarcika) nyíltak új Raiffeisen-bankfiókok.
A Bank Budapesti és Pest megyei Régiója – melynek fiókjai a budapesti 24 egységen kívül Cegléden, Gödöllőn, Érden, Szentendrén, valamint Vácott is megtalálhatóak - dinamikus fejlődést mutat: a régió lakossági ügyfeleinek száma az elmúlt egy év alatt 30%-kal, a vállalati ügyfélszám pedig 46%-kal nőtt. Folyamatos növekedést mutat a régió hitelállománya is, mely az elmúlt egy év alatt 27%-kal, forrásállománya pedig 33%-kal nőtt.
A Ferihegyi út 74. szám alatt megnyílt fiók 8 fővel kezdte meg működését. A fiók belső tereinek tervezésekor elsődleges cél a barátságos banki környezet megteremtése volt. A dolgozói tereknél a magas technikai támogatottságra és a rugalmas, gyors ügyintézés feltételeinek kialakítására törekedtek a szakemberek. Az új fiók teljes körű szolgáltatásokkal áll a lakossági és a vállalati ügyfelek rendelkezésére, valamint az ügyfelek munkaidőn túl, napi 24 órában önkiszolgáló terminál és ATM automata segítségével intézhetik pénzügyeiket.
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?