1 °C Budapest

Terjeszkedik a HVB Bank

Pénzcentrum
2005. október 19. 12:01

A HVB Bank Magyarország egyik vezető bankja, mely közép- és nagyvállalatoknak, valamint magánszemélyeknek, egyéni és kisvállalkozásoknak kínál teljes körű, rugalmas szolgáltatásokat kedvező kondíciók mellett.

 
A HVB Bank Magyarország egyik vezető bankja, mely közép- és nagyvállalatoknak, valamint magánszemélyeknek, egyéni és kisvállalkozásoknak kínál teljes körű, rugalmas szolgáltatásokat kedvező kondíciók mellett.
2005. augusztus 1-jén nyitotta meg kapuit a HVB Bank helyi fiókja Budakeszin. „A HVB Bank fiókhálózatának bővítése során fontos szerepet kap a vidéki fiókellátottság bővítése. Örülünk, hogy immár ebben a városban is ügyfeleink rendelkezésre állhatunk  teljes körű pénzügyi szolgáltatásainkkal” - nyilatkozta Rácz Tibor, a HVB Bank Hungary Rt. vezérigazgató-helyettese a HVB budakeszi bankfiókjának hivatalos megnyitóján.
A HVB Bank társadalmi felelőssége tudatában minden olyan városnak segítséget nyújt, amely valamely bankfiókjának otthont ad. Ennek megfelelően Budakeszi városát a HVB Bank egy 500 ezer forintos adománnyal ajándékozza meg.
Nyitási kedvezmények

Azoknak a magánügyfeleknek, akik december 31-ig Privát Plusz számlát nyitnak, három hónapig elengedi a pénzintézet a folyószámla havi csomagdíját, és első éves díj nélkül biztosítja a  bankkártyát. Az akció ideje alatt a személyi kölcsönt igénylő ügyfelek számára a folyósítási jutalékból biztosít kedvezményt. Az idén megkötött hitelkártya szerződések esetében a HVB Narancs, Kék és Arany hitelkártyák első éves díj nélkül vehetők igénybe. A Lépéselőny Megtakarítási Program tartalmaz egy rövid futamidejű bankbetétet, amellyel magas fix kamatot realizálhatnak az ügyfelek. A bankbetét mellett befektetési jegyek révén tovább növelhető a hozam, ezt is ebben a termékben kombinálva kínálja a pénzintézet. A magas kamatlábat biztosító termék nem csak időszakos akcióként érhető el, hanem folyamatosan. Egyéni vállalkozók, valamint kis- és középvállalatok részére új számlacsomaggal bővíti  termékpalettáját a bank, amely alacsony havi számlavezetési díj - 450 Ft/hó - ellenében biztosítja a legtöbb banki számlavezetési szolgáltatás lehetőségét. Kis- és középvállalkozásoknak az első három hónapban 0% kamattal igen kedvező vállakozói folyószámlahitelt kínál a HVB Bank

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 1. péntek
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm