Terjeszkedik a HVB Bank

Pénzcentrum
2005. október 19. 12:01

A HVB Bank Magyarország egyik vezető bankja, mely közép- és nagyvállalatoknak, valamint magánszemélyeknek, egyéni és kisvállalkozásoknak kínál teljes körű, rugalmas szolgáltatásokat kedvező kondíciók mellett.

 
A HVB Bank Magyarország egyik vezető bankja, mely közép- és nagyvállalatoknak, valamint magánszemélyeknek, egyéni és kisvállalkozásoknak kínál teljes körű, rugalmas szolgáltatásokat kedvező kondíciók mellett.
2005. augusztus 1-jén nyitotta meg kapuit a HVB Bank helyi fiókja Budakeszin. „A HVB Bank fiókhálózatának bővítése során fontos szerepet kap a vidéki fiókellátottság bővítése. Örülünk, hogy immár ebben a városban is ügyfeleink rendelkezésre állhatunk  teljes körű pénzügyi szolgáltatásainkkal” - nyilatkozta Rácz Tibor, a HVB Bank Hungary Rt. vezérigazgató-helyettese a HVB budakeszi bankfiókjának hivatalos megnyitóján.
A HVB Bank társadalmi felelőssége tudatában minden olyan városnak segítséget nyújt, amely valamely bankfiókjának otthont ad. Ennek megfelelően Budakeszi városát a HVB Bank egy 500 ezer forintos adománnyal ajándékozza meg.
Nyitási kedvezmények

Azoknak a magánügyfeleknek, akik december 31-ig Privát Plusz számlát nyitnak, három hónapig elengedi a pénzintézet a folyószámla havi csomagdíját, és első éves díj nélkül biztosítja a  bankkártyát. Az akció ideje alatt a személyi kölcsönt igénylő ügyfelek számára a folyósítási jutalékból biztosít kedvezményt. Az idén megkötött hitelkártya szerződések esetében a HVB Narancs, Kék és Arany hitelkártyák első éves díj nélkül vehetők igénybe. A Lépéselőny Megtakarítási Program tartalmaz egy rövid futamidejű bankbetétet, amellyel magas fix kamatot realizálhatnak az ügyfelek. A bankbetét mellett befektetési jegyek révén tovább növelhető a hozam, ezt is ebben a termékben kombinálva kínálja a pénzintézet. A magas kamatlábat biztosító termék nem csak időszakos akcióként érhető el, hanem folyamatosan. Egyéni vállalkozók, valamint kis- és középvállalatok részére új számlacsomaggal bővíti  termékpalettáját a bank, amely alacsony havi számlavezetési díj - 450 Ft/hó - ellenében biztosítja a legtöbb banki számlavezetési szolgáltatás lehetőségét. Kis- és középvállalkozásoknak az első három hónapban 0% kamattal igen kedvező vállakozói folyószámlahitelt kínál a HVB Bank

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?