33 °C Budapest

Terjeszkedik a HVB Bank

Pénzcentrum
2005. október 19. 12:01

A HVB Bank Magyarország egyik vezető bankja, mely közép- és nagyvállalatoknak, valamint magánszemélyeknek, egyéni és kisvállalkozásoknak kínál teljes körű, rugalmas szolgáltatásokat kedvező kondíciók mellett.

 
A HVB Bank Magyarország egyik vezető bankja, mely közép- és nagyvállalatoknak, valamint magánszemélyeknek, egyéni és kisvállalkozásoknak kínál teljes körű, rugalmas szolgáltatásokat kedvező kondíciók mellett.
2005. augusztus 1-jén nyitotta meg kapuit a HVB Bank helyi fiókja Budakeszin. „A HVB Bank fiókhálózatának bővítése során fontos szerepet kap a vidéki fiókellátottság bővítése. Örülünk, hogy immár ebben a városban is ügyfeleink rendelkezésre állhatunk  teljes körű pénzügyi szolgáltatásainkkal” - nyilatkozta Rácz Tibor, a HVB Bank Hungary Rt. vezérigazgató-helyettese a HVB budakeszi bankfiókjának hivatalos megnyitóján.
A HVB Bank társadalmi felelőssége tudatában minden olyan városnak segítséget nyújt, amely valamely bankfiókjának otthont ad. Ennek megfelelően Budakeszi városát a HVB Bank egy 500 ezer forintos adománnyal ajándékozza meg.
Nyitási kedvezmények

Azoknak a magánügyfeleknek, akik december 31-ig Privát Plusz számlát nyitnak, három hónapig elengedi a pénzintézet a folyószámla havi csomagdíját, és első éves díj nélkül biztosítja a  bankkártyát. Az akció ideje alatt a személyi kölcsönt igénylő ügyfelek számára a folyósítási jutalékból biztosít kedvezményt. Az idén megkötött hitelkártya szerződések esetében a HVB Narancs, Kék és Arany hitelkártyák első éves díj nélkül vehetők igénybe. A Lépéselőny Megtakarítási Program tartalmaz egy rövid futamidejű bankbetétet, amellyel magas fix kamatot realizálhatnak az ügyfelek. A bankbetét mellett befektetési jegyek révén tovább növelhető a hozam, ezt is ebben a termékben kombinálva kínálja a pénzintézet. A magas kamatlábat biztosító termék nem csak időszakos akcióként érhető el, hanem folyamatosan. Egyéni vállalkozók, valamint kis- és középvállalatok részére új számlacsomaggal bővíti  termékpalettáját a bank, amely alacsony havi számlavezetési díj - 450 Ft/hó - ellenében biztosítja a legtöbb banki számlavezetési szolgáltatás lehetőségét. Kis- és középvállalkozásoknak az első három hónapban 0% kamattal igen kedvező vállakozói folyószámlahitelt kínál a HVB Bank

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 15. hétfő
Mária
33. hét
Augusztus 15.
Nagyboldogasszony
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?