Hogyan köthetünk egymillió eurót érő balesetbiztosítást ?

Pénzcentrum
2005. október 19. 11:10

Az Európai Parlament(EP) az év elején elfogadta az ötödik közlekedési direktívát, amely kiterjeszti a gépjárművek kötelező felelősségbiztosítását a balesetet szenvedett kerékpárosokra és gyalogosokra is. - közölte mai számában a Napi Gazdaság

 
Az Európai Parlament(EP) az év elején elfogadta az ötödik közlekedési direktívát, amely kiterjeszti a gépjárművek kötelező felelősségbiztosítását a balesetet szenvedett kerékpárosokra és gyalogosokra is. – közölte mai számában a Napi Gazdaság
 
Az eddigi szabályozás módosításának célja emellett az is, hogy egyszerűsítse a külföldi biztosítást, például olyan esetekben, mikor a gépkocsi tulajdonosa dolgozni vagy tanulni megy külföldre.
Az is szükségessé tette a kérdés napirendre tűzését, hogy utoljára 1984-ben szabták meg az áldozatok és károk után fizetendő kártérítés összegét, amit most jelentősen felemelnének. Az Európai Bizottság javaslata szerint egymillió euró járna, minden gépjárműbalesetben elhunyt áldozat után, illetve az áldozatok számától függetlenül 5 millió eurós plafonnal, míg az anyagi kárnál a kártérítés felső határa 1 millió euró. Az új szabályozás ötéves átmeneti időszak után lép hatályba.
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 7. vasárnap
Ibolya
31. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 7. 16:08