23 °C Budapest

Bevásárolt a Raiffeisen

Pénzcentrum
2005. október 14. 16:37

A szlovén érdekeltségű HPV Hungary ingatlanfejlesztői csoport eladta a Moszkva Square Business Center irodaházat a Raiffeisen Ingatlan Alap részére - közölte az épület bérbeadás- és eladásával megbízott ingatlan-tanácsadó, a Contactual PROPERTY.

 
A szlovén érdekeltségű HPV Hungary ingatlanfejlesztői csoport eladta a Moszkva Square Business Center irodaházat a Raiffeisen Ingatlan Alap részére - közölte az épület bérbeadás- és eladásával megbízott ingatlan-tanácsadó, a Contactual PROPERTY.
A 2002-ben épült „A” kategóriás irodaház a Moszkva téren található, Budapest egyik legforgalmasabb helyén. Az épület összes irodaterülete 4.500 m2, melyhez 88 férőhelyes mélygarázs tartozik. Az igen frekventált elhelyezkedésnek köszönhetően az irodaház 95%-osan telített, főbb bérlői a Magyar Turizmus Rt., a Magyar Turisztikai Hivatal, a K&H Általános Biztosító Rt., a Beneficial Rt. 
A Raiffeisen Ingatlan Alap ez év júniusában vásárolta meg a 9000 m2-es ECB Dévai Centert. Ezen adás-vételi tranzakciót szintén a Contactual PROPERTY bonyolította le, az irodaházat eladó Imperial Finanzruppe képviseletében.
Tamás Róbert, a Contactual igazgatója szerint: „ A mai  irodapiacon a bérlői fluktuáció és a jelentős irodakínálat miatt nagy jelentőséggel bír egy stabil, bérleti feltételekkel rendelkező irodaház értékesítése. Az új tulajdonosnak ez garanciát jelent befektetése megtérülésében, az eladónak pedig szakmai elismerést, hogy egy sikeres projectet léptetett a piacra.

Az ingatlanalap vagyona szeptemberben közel négymilliárd forinttal nőtt, ezzel a teljes kezelt vagyon jelenleg elérte a 80 milliárdot. Az ingatlankitettség így 38,4 százalék lett, ami mintegy 2,5 százalékpontos emelkedés augusztushoz képes

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 24. hétfő
Iván
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm