Bevásárolt a Raiffeisen

Pénzcentrum
2005. október 14. 16:37

A szlovén érdekeltségű HPV Hungary ingatlanfejlesztői csoport eladta a Moszkva Square Business Center irodaházat a Raiffeisen Ingatlan Alap részére - közölte az épület bérbeadás- és eladásával megbízott ingatlan-tanácsadó, a Contactual PROPERTY.

 
A szlovén érdekeltségű HPV Hungary ingatlanfejlesztői csoport eladta a Moszkva Square Business Center irodaházat a Raiffeisen Ingatlan Alap részére - közölte az épület bérbeadás- és eladásával megbízott ingatlan-tanácsadó, a Contactual PROPERTY.
A 2002-ben épült „A” kategóriás irodaház a Moszkva téren található, Budapest egyik legforgalmasabb helyén. Az épület összes irodaterülete 4.500 m2, melyhez 88 férőhelyes mélygarázs tartozik. Az igen frekventált elhelyezkedésnek köszönhetően az irodaház 95%-osan telített, főbb bérlői a Magyar Turizmus Rt., a Magyar Turisztikai Hivatal, a K&H Általános Biztosító Rt., a Beneficial Rt. 
A Raiffeisen Ingatlan Alap ez év júniusában vásárolta meg a 9000 m2-es ECB Dévai Centert. Ezen adás-vételi tranzakciót szintén a Contactual PROPERTY bonyolította le, az irodaházat eladó Imperial Finanzruppe képviseletében.
Tamás Róbert, a Contactual igazgatója szerint: „ A mai  irodapiacon a bérlői fluktuáció és a jelentős irodakínálat miatt nagy jelentőséggel bír egy stabil, bérleti feltételekkel rendelkező irodaház értékesítése. Az új tulajdonosnak ez garanciát jelent befektetése megtérülésében, az eladónak pedig szakmai elismerést, hogy egy sikeres projectet léptetett a piacra.

Az ingatlanalap vagyona szeptemberben közel négymilliárd forinttal nőtt, ezzel a teljes kezelt vagyon jelenleg elérte a 80 milliárdot. Az ingatlankitettség így 38,4 százalék lett, ami mintegy 2,5 százalékpontos emelkedés augusztushoz képes

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 13. szombat
Ipoly
32. hét
Augusztus 13.
A balkezesek világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?