-1 °C Budapest

Behálózza az országot a T-Mobile !

Pénzcentrum
2005. október 10. 15:48

A T-Mobile az Ericson közreműködésével az országban elsőként vezette be a gyorsabb mobilinternetezést biztosító EDGE megoldást és a 3G szolgáltatást. A legnagyobb hazai mobilcég idén további jelentős fejlesztésekkel segíti a még gyorsabb WAP és internethasználatot.

 
A T-Mobile az Ericson közreműködésével az országban elsőként vezette be a gyorsabb mobilinternetezést biztosító EDGE megoldást és a 3G szolgáltatást. A legnagyobb hazai mobilcég idén további jelentős fejlesztésekkel segíti a még gyorsabb WAP és internethasználatot.
 
A T-Mobile év végére 160 településen, a lakosság 60 százalékának kínál gyorsabb mobilinternetet.
Megfelelő készülékkel az idei évre tervezett 34 helyett 160 településen, az ország lakosságának 60 százaléka érheti majd el a társaság szélessávú EDGE hálózatát (a még gyorsabb T-Mobile 3G hálózat szintén gyors ütemben bővül és jelenleg már a főváros közel 80 százalékán használható).
Az EDGE a meglévő GSM/GPRS hálózat továbbfejlesztése, amelynek segítségével sokkal gyorsabban böngészhető a WAP és az internet, küldhetők vagy fogadhatók az e-mailek. Az EDGE segítségével a videoküldés, a videoletöltés, az MMS-ek továbbítása egyaránt kevesebb időt vesz igénybe. Mobiltelefonnal, kézi- vagy hordozható számítógéppel akár 220 kbps sebességgel lehet internetezni (3G esetén ez az érték jelenleg 384 kbps).
Az EDGE képes készülékek száma folyamatosan nő, a T-Mobile akciós kínálatának jelenleg 40 százaléka már a gyorsabb adatátvitelre is alkalmas mobiltelefonokból áll. Az EDGE használata ráadásul – a 3G-hez hasonlóan - nem igényel külön beállítást, nem jár többletköltséggel, a meglévő díjcsomagokkal és díjakkal használható. A T-Mobile október 1-től jelentősen csökkentette mobilinternet tarifáit és az új Net 50 aktiválása esetén előfizetéses ügyfelei november 30-ig, Domino kártyások az aktiválástól számított 30 napig 50 százalékos kedvezménnyel, 990 forintos havi- illetve időszaki díj ellenében vehetik igénybe a mobilinternetet.

A T-Mobile a hazai mobilpiacon a GPRS, az EDGE, a WLAN, a WLAN roaming és a 3G elsőkénti bevezetésével a mobil adatátvitel terén is vezető szerepet játszik. A legkorszerűbb megoldások gyors bevezetésével célja, hogy ügyfelei igényeihez igazodva biztosítsa a szabad választás lehetőségét.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 9. szombat
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm