Behálózza az országot a T-Mobile !

Pénzcentrum
2005. október 10. 15:48

A T-Mobile az Ericson közreműködésével az országban elsőként vezette be a gyorsabb mobilinternetezést biztosító EDGE megoldást és a 3G szolgáltatást. A legnagyobb hazai mobilcég idén további jelentős fejlesztésekkel segíti a még gyorsabb WAP és internethasználatot.

 
A T-Mobile az Ericson közreműködésével az országban elsőként vezette be a gyorsabb mobilinternetezést biztosító EDGE megoldást és a 3G szolgáltatást. A legnagyobb hazai mobilcég idén további jelentős fejlesztésekkel segíti a még gyorsabb WAP és internethasználatot.
 
A T-Mobile év végére 160 településen, a lakosság 60 százalékának kínál gyorsabb mobilinternetet.
Megfelelő készülékkel az idei évre tervezett 34 helyett 160 településen, az ország lakosságának 60 százaléka érheti majd el a társaság szélessávú EDGE hálózatát (a még gyorsabb T-Mobile 3G hálózat szintén gyors ütemben bővül és jelenleg már a főváros közel 80 százalékán használható).
Az EDGE a meglévő GSM/GPRS hálózat továbbfejlesztése, amelynek segítségével sokkal gyorsabban böngészhető a WAP és az internet, küldhetők vagy fogadhatók az e-mailek. Az EDGE segítségével a videoküldés, a videoletöltés, az MMS-ek továbbítása egyaránt kevesebb időt vesz igénybe. Mobiltelefonnal, kézi- vagy hordozható számítógéppel akár 220 kbps sebességgel lehet internetezni (3G esetén ez az érték jelenleg 384 kbps).
Az EDGE képes készülékek száma folyamatosan nő, a T-Mobile akciós kínálatának jelenleg 40 százaléka már a gyorsabb adatátvitelre is alkalmas mobiltelefonokból áll. Az EDGE használata ráadásul – a 3G-hez hasonlóan - nem igényel külön beállítást, nem jár többletköltséggel, a meglévő díjcsomagokkal és díjakkal használható. A T-Mobile október 1-től jelentősen csökkentette mobilinternet tarifáit és az új Net 50 aktiválása esetén előfizetéses ügyfelei november 30-ig, Domino kártyások az aktiválástól számított 30 napig 50 százalékos kedvezménnyel, 990 forintos havi- illetve időszaki díj ellenében vehetik igénybe a mobilinternetet.

A T-Mobile a hazai mobilpiacon a GPRS, az EDGE, a WLAN, a WLAN roaming és a 3G elsőkénti bevezetésével a mobil adatátvitel terén is vezető szerepet játszik. A legkorszerűbb megoldások gyors bevezetésével célja, hogy ügyfelei igényeihez igazodva biztosítsa a szabad választás lehetőségét.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 7. vasárnap
Ibolya
31. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 7. 16:08