9 °C Budapest

Behálózza az országot a T-Mobile !

Pénzcentrum
2005. október 10. 15:48

A T-Mobile az Ericson közreműködésével az országban elsőként vezette be a gyorsabb mobilinternetezést biztosító EDGE megoldást és a 3G szolgáltatást. A legnagyobb hazai mobilcég idén további jelentős fejlesztésekkel segíti a még gyorsabb WAP és internethasználatot.

 
A T-Mobile az Ericson közreműködésével az országban elsőként vezette be a gyorsabb mobilinternetezést biztosító EDGE megoldást és a 3G szolgáltatást. A legnagyobb hazai mobilcég idén további jelentős fejlesztésekkel segíti a még gyorsabb WAP és internethasználatot.
 
A T-Mobile év végére 160 településen, a lakosság 60 százalékának kínál gyorsabb mobilinternetet.
Megfelelő készülékkel az idei évre tervezett 34 helyett 160 településen, az ország lakosságának 60 százaléka érheti majd el a társaság szélessávú EDGE hálózatát (a még gyorsabb T-Mobile 3G hálózat szintén gyors ütemben bővül és jelenleg már a főváros közel 80 százalékán használható).
Az EDGE a meglévő GSM/GPRS hálózat továbbfejlesztése, amelynek segítségével sokkal gyorsabban böngészhető a WAP és az internet, küldhetők vagy fogadhatók az e-mailek. Az EDGE segítségével a videoküldés, a videoletöltés, az MMS-ek továbbítása egyaránt kevesebb időt vesz igénybe. Mobiltelefonnal, kézi- vagy hordozható számítógéppel akár 220 kbps sebességgel lehet internetezni (3G esetén ez az érték jelenleg 384 kbps).
Az EDGE képes készülékek száma folyamatosan nő, a T-Mobile akciós kínálatának jelenleg 40 százaléka már a gyorsabb adatátvitelre is alkalmas mobiltelefonokból áll. Az EDGE használata ráadásul – a 3G-hez hasonlóan - nem igényel külön beállítást, nem jár többletköltséggel, a meglévő díjcsomagokkal és díjakkal használható. A T-Mobile október 1-től jelentősen csökkentette mobilinternet tarifáit és az új Net 50 aktiválása esetén előfizetéses ügyfelei november 30-ig, Domino kártyások az aktiválástól számított 30 napig 50 százalékos kedvezménnyel, 990 forintos havi- illetve időszaki díj ellenében vehetik igénybe a mobilinternetet.

A T-Mobile a hazai mobilpiacon a GPRS, az EDGE, a WLAN, a WLAN roaming és a 3G elsőkénti bevezetésével a mobil adatátvitel terén is vezető szerepet játszik. A legkorszerűbb megoldások gyors bevezetésével célja, hogy ügyfelei igényeihez igazodva biztosítsa a szabad választás lehetőségét.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm