Nemzetközi roaming a T-Mobile-nál

Pénzcentrum
2005. október 4. 11:50

A T-Mobile Magyarország Rt. és a T-Mobile International AG érdekeltségébe tartozó lengyel Era mobilszolgáltató közötti megállapodás értelmében a két társaság előfizetői az otthon megvásárolt WLAN hozzáféréssel mindkét hálózatra csatlakozhatnak.

 
A T-Mobile Magyarország Rt. és a T-Mobile International AG érdekeltségébe tartozó lengyel Era mobilszolgáltató közötti megállapodás értelmében a két társaság előfizetői az otthon megvásárolt WLAN hozzáféréssel mindkét hálózatra csatlakozhatnak.
Az itteni HotSpot előfizetéssel tehát a T-Mobile Magyarország Rt. ügyfelei külföldön ugyanúgy élvezhetik a gyors vezeték nélküli internet előnyeit, mintha itthon tartózkodnának. A legnagyobb hazai mobilcég ügyfelei Lengyelországban az ERA HotSpotjain a T-Mobile Hungary szolgáltatót választva érvényes voucherük azonosító/jelszó párosával csatlakozhatnak az internethez. Természetesen a WLAN roaming mellett szükség esetén az ERA saját hozzáférése is megvásárolható. A nemzetközi WLAN roamingon túl a T-Com és a T-Mobile belföldön is átjárást biztosít a HotSpotok között, így a két társaság összesen több mint 200 helyen kínál gyors vezeték nélküli internetet ügyfeleinek. 
A Polska Telefonia Cyfrowa (PTC) a legnagyobb lengyel távközlési szolgáltató (az Era és Heyah hálózatokkal), mely 8.6 millió ügyféllel rendelkezik és a lengyel mobilpiacon 37,4%-os részesedést ért el (2004. végére). A PTC országos GSM 900 és GSM 1800 szolgáltatási engedélyek birtokában működik. 2000. decemberében a Társaság elnyerte az UMTS szolgáltatási engedélyt. Az Era hálózat Lengyelország 96,5 százalékát fedi le, lakossági lefedettsége pedig 99,6%. 1996. óta, amikor a vállalat Era GSM néven megkezdte működését (jelenlegi neve Era), az egyik legjelentősebb lengyel céggé vált.
Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 16. kedd
Ábrahám
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?