Nemzetközi roaming a T-Mobile-nál

Pénzcentrum
2005. október 4. 11:50

A T-Mobile Magyarország Rt. és a T-Mobile International AG érdekeltségébe tartozó lengyel Era mobilszolgáltató közötti megállapodás értelmében a két társaság előfizetői az otthon megvásárolt WLAN hozzáféréssel mindkét hálózatra csatlakozhatnak.

 
A T-Mobile Magyarország Rt. és a T-Mobile International AG érdekeltségébe tartozó lengyel Era mobilszolgáltató közötti megállapodás értelmében a két társaság előfizetői az otthon megvásárolt WLAN hozzáféréssel mindkét hálózatra csatlakozhatnak.
Az itteni HotSpot előfizetéssel tehát a T-Mobile Magyarország Rt. ügyfelei külföldön ugyanúgy élvezhetik a gyors vezeték nélküli internet előnyeit, mintha itthon tartózkodnának. A legnagyobb hazai mobilcég ügyfelei Lengyelországban az ERA HotSpotjain a T-Mobile Hungary szolgáltatót választva érvényes voucherük azonosító/jelszó párosával csatlakozhatnak az internethez. Természetesen a WLAN roaming mellett szükség esetén az ERA saját hozzáférése is megvásárolható. A nemzetközi WLAN roamingon túl a T-Com és a T-Mobile belföldön is átjárást biztosít a HotSpotok között, így a két társaság összesen több mint 200 helyen kínál gyors vezeték nélküli internetet ügyfeleinek. 
A Polska Telefonia Cyfrowa (PTC) a legnagyobb lengyel távközlési szolgáltató (az Era és Heyah hálózatokkal), mely 8.6 millió ügyféllel rendelkezik és a lengyel mobilpiacon 37,4%-os részesedést ért el (2004. végére). A PTC országos GSM 900 és GSM 1800 szolgáltatási engedélyek birtokában működik. 2000. decemberében a Társaság elnyerte az UMTS szolgáltatási engedélyt. Az Era hálózat Lengyelország 96,5 százalékát fedi le, lakossági lefedettsége pedig 99,6%. 1996. óta, amikor a vállalat Era GSM néven megkezdte működését (jelenlegi neve Era), az egyik legjelentősebb lengyel céggé vált.
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm