1 °C Budapest

Növekvő igény az unió-konform irodai szoftverekre

Pénzcentrum
2005. szeptember 19. 10:57

Jelentősen, 18%-kal megnőtt 2005-ben azoknak a cégeknek a száma, akik rendszeresen frissítik rEVOLUTION számlázó programjukat, köszönhetően a cég idén nyáron piacra dobott, negyedik generációs, szintén unió-konform 4.0 programverzióinak. A szoftverfejlesztő cég szerint a frissítések megnövekedett aránya mögött egyrészt az áll, hogy egyre több cég tartja szem előtt, hogy szoftvere folyamatosan feleljen meg a változó törvényi követelményeknek. Másrészt többek között az új termékverziók kiemelt kényelmi funkciói - pl. az általában csak integrált rendszerekre jellemző komplett kereskedelmi folyamat-kezelés - állnak, amelyek nagymértékben hozzásegítik a kisvállalati szektor cégeit uniós versenyképességük megtartásához és javításához.

 
Jelentősen, 18%-kal megnőtt 2005-ben azoknak a cégeknek a száma, akik rendszeresen frissítik rEVOLUTION számlázó programjukat, köszönhetően a cég idén nyáron piacra dobott, negyedik generációs, szintén unió-konform 4.0 programverzióinak. A szoftverfejlesztő cég szerint a frissítések megnövekedett aránya mögött egyrészt az áll, hogy egyre több cég tartja szem előtt, hogy szoftvere folyamatosan feleljen meg a változó törvényi követelményeknek. Másrészt többek között az új termékverziók kiemelt kényelmi funkciói – pl. az általában csak integrált rendszerekre jellemző komplett kereskedelmi folyamat-kezelés – állnak, amelyek nagymértékben hozzásegítik a kisvállalati szektor cégeit uniós versenyképességük megtartásához és javításához.
A rEVOLUTION Software 2005. június elején dobta piacra a kisvállalkozói „Iroda Sorozat” szoftvercsalád számlázó programjainak legújabb, 4.0-ás verzióit, melyek a már a korábbi programverzióban is megvalósított uniós elvárások mellett számos új kényelmi funkciót, áttekinthetőbb programfelületet, valamint a felsőkategóriás számlázó programokba épített komplett kereskedelmi folyamat-kezelési megoldásokat tartalmaznak. A vállalat a nyári hónapokban kedvezményes frissítési lehetőséget kínált ügyfelei részére, amelytől a kis- és középvállalkozások körében az ügyviteli szoftverek használatának további erősödését várja.
A számlázó programok folyamatos frissítése elsősorban a folyamatosan változó adózási és könyvelési előírások miatt elengedhetetlen. A legfrissebb verziószámú szoftverek upgrade változatai rendszeresen követik a legújabb törvényi változásokat, az aktuális rendeleti megfeleléseket, az új, bővített funkciók pedig a hatékony üzletmenetet segítik elő, mind több kényelmi, megtakarítási lehetőséget kínálva, alkalmazkodva a helyi igényekhez.

A rEVOLUTION becslése szerint ma Magyarországon mintegy 80-100.000 cég és egyéni vállalkozó használ valamilyen számlázó programot. Az Iroda Sorozat számlázó szoftvereit – köztük a legnépszerűbb Számla Numero 1., Számla Numero 2. és SzámlaVarázsló programokat – már több mint 12.000 egyéni vállalkozó, mikro- és kisvállalat használja országszerte.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 10. vasárnap
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
December 10.
Advent (3.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm