32 °C Budapest

Raiffeisen Bankfiók már Cegléden is

Pénzcentrum
2005. szeptember 15. 08:40

Sós János, Cegléd polgármestere és Huszár Róbert, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese 2005. szeptember 14-én ünnepélyesen felavatta a Raiffeisen Bank 82. fiókját, amely hivatalosan augusztus 15-én nyílt meg Cegléden.

Sós János, Cegléd polgármestere és Huszár Róbert, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese 2005. szeptember 14-én ünnepélyesen felavatta a Raiffeisen Bank 82. fiókját, amely hivatalosan augusztus 15-én nyílt meg Cegléden.
A Bank fokozott ütemű fiókhálózat-bővítési stratégiája - 2004-2006 között összesen 73 új fiók kialakítása - 2004-ben a tervezett ütem szerint valósult meg, s 2005-ben is tovább folytatódik. Az elmúlt évben összesen 24 új bankfiókkal gazdagodott a hálózat, így év végén a Bank országszerte 72 fiókkal állt ügyfelei rendelkezésére. Idén a Raiffeisen Bank összesen 13 új fiókot nyitott és szeptember közepén már 85 bankfiókkal rendelkezik országszerte.
„A Bank Budapesti és Pest megyei régiója – melynek fiókjai a 22 budapesti egységen és Cegléden kívül Érden, Gödöllőn, Szentendrén és Vácott is megtalálhatók – dinamikus fejlődést mutat: a régió lakossági ügyfeleinek száma az elmúlt egy év alatt 35%-kal, a vállalati ügyfélszám pedig 51%-kal nőtt. Folyamatos növekedést mutat a régió hitelállománya is, mely az elmúlt egy év alatt 27%-kal, forrásállománya pedig 34%-kal gyarapodott.– mondta el Szentkuti Gabriella régióvezető az ünnepélyes megnyitót megelőző sajtótájékoztatón.
Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 16. kedd
Ábrahám
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?