Egyéves a Raiffeisen Lízing Ügyfélszolgálata

Pénzcentrum
2005. szeptember 15. 08:47

Egy évvel ezelőtt nyílt meg a Raiffeisen Lízing Rt. Személyes Ügyfélszolgálata a cég Váci úti székhelyén (1139 Budapest, Váci út 81-85.). Az elmúlt egy év alatt 16.800 ügyfél fordult meg az ügyfélszolgálaton, ahol 9 munkatárs fogadja őket. Egypontos ügyintézés zajlik, vagyis bármilyen témában lehet fordulni a munkatársak mindegyikéhez, azaz több elintézendő esetén nem kell több helyen is sorban állni.

 
Egy évvel ezelőtt nyílt meg a Raiffeisen Lízing Rt. Személyes Ügyfélszolgálata a cég Váci úti székhelyén (1139 Budapest, Váci út 81-85.). Az elmúlt egy év alatt 16.800 ügyfél fordult meg az ügyfélszolgálaton, ahol 9 ügyintéző fogadja őket. Egypontos ügyintézés zajlik, vagyis bármilyen témában lehet fordulni a tanácsadók mindegyikéhez, azaz több elintézendő esetén nem kell több helyen is sorban állni.
 Jellemzően havidíj befizetés kapcsán fordulnak meg itt az ügyfelek, de jelentős a törzskönyv és opciós jog törlési engedély személyes átvétele, a www.licitauto.hu-n internetes licit során eladott gépjárművek adás-vételi ügyintézése, valamint a biztosítási kárrendezéssel kapcsolatban kért meghatalmazások intézése is.
„A Raiffeisen Lízing Rt. élére kerülve első célkitűzéseim egyike a Személyes Ügyfélszolgálat létrehozása volt, ahol a személyes ügyintézést preferáló ügyfeleink nyugodt, kulturált körülmények között tudják gyorsan és  hatékonyan elintézni a cégünkkel kapcsolatos ügyeiket.” – mondta Antall Pál, a cég vezérigazgatója. „A nálunk személyesen megforduló ügyfelek magas számát és az ügyintézés utáni elégedettségüket mindenképpen sikerként könyvelhetjük el.”
A születésnapra elkészült az ügyfélhívó rendszer is, mellyel még egyszerűbb az eligazodás és nyugodtabb az egyébként sem hosszú várakozás. Rédey Mariann, a Portfolió kezelés igazgató helyettese elmondta, hogy az ügyfélhívó rendszer a fentieken kívül lehetőséget biztosít a munkafolyamatok és a kiszolgálás teljesítményének ellenőrzésére is, mellyel a még jobb kiszolgálás elérése érdekében élni is fognak.
 
A Raiffeisen Lízing Rt. 2004. évi 37,5 milliárd Ft-os forgalmával a  vezető lízingcégek közé tartozik, sőt dinamikus növekedésének köszönhetően 2005-ben tovább növelte részesedését.Ezen a lassan növekvő piacon összességében 21%-al növelte kihelyezéseit, messze megelőzve kihelyezési dinamikában versenytársait. Az autófinanszírozás területén a stagnáló piacon 8%-os növekedést ért el, míg az eszközfinanszírozás 44%-al teljesített többet 2005 I. félévében, mint a tavalyi év hasonló időszakában.
Két üzletága közül a személygépjármű finanszírozás rendelkezik nagyobb kihelyezési állománnyal, viszont erősebb piaci pozícióval a gép-berendezés finanszírozás területén (nagyhaszon gépjárművek, építőipari-, mezőgazdasági és általános gépek, berendezések) bír. 4. helyen szerepel a lízingcégek eszközfinanszírozói rangsorában.
Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 14. vasárnap
Marcell
32. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?