24 °C Budapest

Egyéves a Raiffeisen Lízing Ügyfélszolgálata

Pénzcentrum
2005. szeptember 15. 08:47

Egy évvel ezelőtt nyílt meg a Raiffeisen Lízing Rt. Személyes Ügyfélszolgálata a cég Váci úti székhelyén (1139 Budapest, Váci út 81-85.). Az elmúlt egy év alatt 16.800 ügyfél fordult meg az ügyfélszolgálaton, ahol 9 munkatárs fogadja őket. Egypontos ügyintézés zajlik, vagyis bármilyen témában lehet fordulni a munkatársak mindegyikéhez, azaz több elintézendő esetén nem kell több helyen is sorban állni.

 
Egy évvel ezelőtt nyílt meg a Raiffeisen Lízing Rt. Személyes Ügyfélszolgálata a cég Váci úti székhelyén (1139 Budapest, Váci út 81-85.). Az elmúlt egy év alatt 16.800 ügyfél fordult meg az ügyfélszolgálaton, ahol 9 ügyintéző fogadja őket. Egypontos ügyintézés zajlik, vagyis bármilyen témában lehet fordulni a tanácsadók mindegyikéhez, azaz több elintézendő esetén nem kell több helyen is sorban állni.
 Jellemzően havidíj befizetés kapcsán fordulnak meg itt az ügyfelek, de jelentős a törzskönyv és opciós jog törlési engedély személyes átvétele, a www.licitauto.hu-n internetes licit során eladott gépjárművek adás-vételi ügyintézése, valamint a biztosítási kárrendezéssel kapcsolatban kért meghatalmazások intézése is.
„A Raiffeisen Lízing Rt. élére kerülve első célkitűzéseim egyike a Személyes Ügyfélszolgálat létrehozása volt, ahol a személyes ügyintézést preferáló ügyfeleink nyugodt, kulturált körülmények között tudják gyorsan és  hatékonyan elintézni a cégünkkel kapcsolatos ügyeiket.” – mondta Antall Pál, a cég vezérigazgatója. „A nálunk személyesen megforduló ügyfelek magas számát és az ügyintézés utáni elégedettségüket mindenképpen sikerként könyvelhetjük el.”
A születésnapra elkészült az ügyfélhívó rendszer is, mellyel még egyszerűbb az eligazodás és nyugodtabb az egyébként sem hosszú várakozás. Rédey Mariann, a Portfolió kezelés igazgató helyettese elmondta, hogy az ügyfélhívó rendszer a fentieken kívül lehetőséget biztosít a munkafolyamatok és a kiszolgálás teljesítményének ellenőrzésére is, mellyel a még jobb kiszolgálás elérése érdekében élni is fognak.
 
A Raiffeisen Lízing Rt. 2004. évi 37,5 milliárd Ft-os forgalmával a  vezető lízingcégek közé tartozik, sőt dinamikus növekedésének köszönhetően 2005-ben tovább növelte részesedését.Ezen a lassan növekvő piacon összességében 21%-al növelte kihelyezéseit, messze megelőzve kihelyezési dinamikában versenytársait. Az autófinanszírozás területén a stagnáló piacon 8%-os növekedést ért el, míg az eszközfinanszírozás 44%-al teljesített többet 2005 I. félévében, mint a tavalyi év hasonló időszakában.
Két üzletága közül a személygépjármű finanszírozás rendelkezik nagyobb kihelyezési állománnyal, viszont erősebb piaci pozícióval a gép-berendezés finanszírozás területén (nagyhaszon gépjárművek, építőipari-, mezőgazdasági és általános gépek, berendezések) bír. 4. helyen szerepel a lízingcégek eszközfinanszírozói rangsorában.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 4. szerda
Domonkos, Dominika
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?