-2 °C Budapest

Egyéves a Raiffeisen Lízing Ügyfélszolgálata

Pénzcentrum
2005. szeptember 15. 08:47

Egy évvel ezelőtt nyílt meg a Raiffeisen Lízing Rt. Személyes Ügyfélszolgálata a cég Váci úti székhelyén (1139 Budapest, Váci út 81-85.). Az elmúlt egy év alatt 16.800 ügyfél fordult meg az ügyfélszolgálaton, ahol 9 munkatárs fogadja őket. Egypontos ügyintézés zajlik, vagyis bármilyen témában lehet fordulni a munkatársak mindegyikéhez, azaz több elintézendő esetén nem kell több helyen is sorban állni.

 
Egy évvel ezelőtt nyílt meg a Raiffeisen Lízing Rt. Személyes Ügyfélszolgálata a cég Váci úti székhelyén (1139 Budapest, Váci út 81-85.). Az elmúlt egy év alatt 16.800 ügyfél fordult meg az ügyfélszolgálaton, ahol 9 ügyintéző fogadja őket. Egypontos ügyintézés zajlik, vagyis bármilyen témában lehet fordulni a tanácsadók mindegyikéhez, azaz több elintézendő esetén nem kell több helyen is sorban állni.
 Jellemzően havidíj befizetés kapcsán fordulnak meg itt az ügyfelek, de jelentős a törzskönyv és opciós jog törlési engedély személyes átvétele, a www.licitauto.hu-n internetes licit során eladott gépjárművek adás-vételi ügyintézése, valamint a biztosítási kárrendezéssel kapcsolatban kért meghatalmazások intézése is.
„A Raiffeisen Lízing Rt. élére kerülve első célkitűzéseim egyike a Személyes Ügyfélszolgálat létrehozása volt, ahol a személyes ügyintézést preferáló ügyfeleink nyugodt, kulturált körülmények között tudják gyorsan és  hatékonyan elintézni a cégünkkel kapcsolatos ügyeiket.” – mondta Antall Pál, a cég vezérigazgatója. „A nálunk személyesen megforduló ügyfelek magas számát és az ügyintézés utáni elégedettségüket mindenképpen sikerként könyvelhetjük el.”
A születésnapra elkészült az ügyfélhívó rendszer is, mellyel még egyszerűbb az eligazodás és nyugodtabb az egyébként sem hosszú várakozás. Rédey Mariann, a Portfolió kezelés igazgató helyettese elmondta, hogy az ügyfélhívó rendszer a fentieken kívül lehetőséget biztosít a munkafolyamatok és a kiszolgálás teljesítményének ellenőrzésére is, mellyel a még jobb kiszolgálás elérése érdekében élni is fognak.
 
A Raiffeisen Lízing Rt. 2004. évi 37,5 milliárd Ft-os forgalmával a  vezető lízingcégek közé tartozik, sőt dinamikus növekedésének köszönhetően 2005-ben tovább növelte részesedését.Ezen a lassan növekvő piacon összességében 21%-al növelte kihelyezéseit, messze megelőzve kihelyezési dinamikában versenytársait. Az autófinanszírozás területén a stagnáló piacon 8%-os növekedést ért el, míg az eszközfinanszírozás 44%-al teljesített többet 2005 I. félévében, mint a tavalyi év hasonló időszakában.
Két üzletága közül a személygépjármű finanszírozás rendelkezik nagyobb kihelyezési állománnyal, viszont erősebb piaci pozícióval a gép-berendezés finanszírozás területén (nagyhaszon gépjárművek, építőipari-, mezőgazdasági és általános gépek, berendezések) bír. 4. helyen szerepel a lízingcégek eszközfinanszírozói rangsorában.
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 3. vasárnap
Ferenc, Olívia
48. hét
December 3.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm