Új klub nyílt vállalkozók számára

Pénzcentrum
2005. szeptember 9. 08:41

Megnyílt a Széchenyi Kártya Klub! Ez a klub kiemelten kedvezményes kereskedelmi ajánlatokat nyújt a mikro-, kis- és középvállalkozók számára.

 
Megnyílt a Széchenyi Kártya Klub! Ez a klub kiemelten kedvezményes kereskedelmi ajánlatokat nyújt a mikro-, kis- és középvállalkozók számára.
2005. szeptember 8-án a Westend Hiltonban, az Első Magyar Vállalkozói Kártya Rt. szervezésében ünnepélyesen is megnyitották  a Széchenyi Kártya Klubot. Az ünnepségen képviseltették magukat a társszervezetek és a Klub nyitó ajánlatait összeállító nagyvállalatok.
A mikro-, kis- és középvállalkozások egyedül kiszolgáltatott helyzetben vannak, szinte egyáltalán nem jutnak kedvező beszerzési árakhoz és a nagyvállalatok számára elérhető, jelentős mennyiségi kedvezményeket sem érhetik el. A Széchenyi Kártya Klubban a vállalkozások együttesen komoly gazdasági erőt képviselő beszerzési társulásnak lehetnek tagjai, ahol az egység erejét kihasználva rendkívül kedvező ajánlatok között válogathatnak.
A Klub fő célkitűzése, hogy a kis- és középvállalkozói szektor napi működéséhez, tevékenységének fejlesztéséhez, költségei optimalizálásához és egyben a nagy beszerzési  erő birtokában ezen költségek csökkentéséhez nyújtson segítséget a vállalkozásoknakés a cégvezetők  naprakész, hasznos információk alapján hozzák meg döntéseiket, gondoskodjanak cégükről.
Stratégiai partnerként elsőként csatlakozott a Klubhoz a Széchenyi Kártya működtetéséért felelős KA-VOSZ Rt. Így amely vállalkozás Széchenyi Kártyával rendelkezik, automatikusan a Klub tagjává válhat.
Ezek a vállalkozások már az első ajánlati csomag kézhezvételekor nyilatkozhatnak és jelezhetik részvételüket a Klub szolgáltatásai és termékei iránt, azonosító és jelszó segítségével tetszőlegesen válogathatnak a Klub weboldalán található ajánlatok között. A Klub weblapja  www.szkartyaklub.hu.
A Széchenyi Kártya forgalmazásával foglalkozó KA-VOSZ valamint társpartnerei a VOSZ és Kamarai irodák a kereskedelmi ajánlatokról teljeskörűen tájékoztatják a vállalkozásokat.
A Klubbal kapcsolatos friss hírekről hírlevél, e-mail, és SMS formájában kapnak tájékoztatást  a klubtagok.
A Széchenyi Kártya Klubon keresztül elsőként hét ágazat vezető vállalatainak ajánlatairól értesülhetnek az érdeklődők, a lehetőségek, pedig folyamatosan bővülni fognak a következő hónapokban.
A nyitó ajánlatok között olyan nagyvállalatok és neves cégek találhatóak, akik fontosnak tartják a mikro-, kis- és középvállalkozók támogatását, versenyképességük javítását.
A T-Mobile olyan kommunikációs csomaggal jelentkezik, mely a társas vállalkozások mellett már az egyéni vállalkozók számára is jelentős kedvezményt kínál.
A Shell az euroShell kártya használatával jelentős üzemanyag kedvezménnyel és halasztott fizetési konstrukcióval támogatja a klubtagokat.
A Microsoft – összefogva a Hewlett-Packarddal és a T-Online-nal – komplett számítástechnikai infrastruktúrát kínál.
Az Árindex Kft., aki hatodik éve foglalkozik hazai és európai uniós pályázati lehetőségek feltérképezésével, pályázatírással és  projektmenedzsmenttel, ajánlatával kiemelt figyelmet fordít a KKV szektorra. A Klubtagok a Klub honlapján ingyenesen igénybe vehetik a cég pályázati monitorát.
A Netrix Kft, teljes körű, egyedi igényekre szabott honlap készítéssel támogatja a vállalkozókat kedvezményes ajánlatain keresztül.
A Magyar Rádió mindhárom csatornáján óriási kedvezménnyel tehetik közzé a Széchenyi Kártya tulajdonosok hirdetéseiket és egyéb fizetett közleményüket.
Végül, de nem utolsó sorban, a Suzuki Hollós egyedi ajánlata nyitja a Széchenyi Kártya Klub gépjármű forgalmazóinak sorát.
A Széchenyi Kártya jelenlegi aktív 23 ezer vállalkozója és minden más vállalkozás, aki csatlakozik a klubhoz új dimenziókat kap ezzel a beszerzési csatornával és a tagság feljogosítja arra, hogy a termékeket szolgáltatásokat kínáló cégek ajánlataiból nagy kedvezménnyel válogathasson.
Cél, hogy a további kedvezményeken túl az elektronikus kereskedelmet népszerűsítve, a klubtagok számára egy valódi virtuális piactér alakuljon ki, és ezzel lehetőséget teremtsen az egymás közötti hatékony kereskedelem számára is.
Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 11. csütörtök
Zsuzsanna, Tiborc, Lilian
32. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?