14 °C Budapest

Új klub nyílt vállalkozók számára

Pénzcentrum
2005. szeptember 9. 08:41

Megnyílt a Széchenyi Kártya Klub! Ez a klub kiemelten kedvezményes kereskedelmi ajánlatokat nyújt a mikro-, kis- és középvállalkozók számára.

 
Megnyílt a Széchenyi Kártya Klub! Ez a klub kiemelten kedvezményes kereskedelmi ajánlatokat nyújt a mikro-, kis- és középvállalkozók számára.
2005. szeptember 8-án a Westend Hiltonban, az Első Magyar Vállalkozói Kártya Rt. szervezésében ünnepélyesen is megnyitották  a Széchenyi Kártya Klubot. Az ünnepségen képviseltették magukat a társszervezetek és a Klub nyitó ajánlatait összeállító nagyvállalatok.
A mikro-, kis- és középvállalkozások egyedül kiszolgáltatott helyzetben vannak, szinte egyáltalán nem jutnak kedvező beszerzési árakhoz és a nagyvállalatok számára elérhető, jelentős mennyiségi kedvezményeket sem érhetik el. A Széchenyi Kártya Klubban a vállalkozások együttesen komoly gazdasági erőt képviselő beszerzési társulásnak lehetnek tagjai, ahol az egység erejét kihasználva rendkívül kedvező ajánlatok között válogathatnak.
A Klub fő célkitűzése, hogy a kis- és középvállalkozói szektor napi működéséhez, tevékenységének fejlesztéséhez, költségei optimalizálásához és egyben a nagy beszerzési  erő birtokában ezen költségek csökkentéséhez nyújtson segítséget a vállalkozásoknakés a cégvezetők  naprakész, hasznos információk alapján hozzák meg döntéseiket, gondoskodjanak cégükről.
Stratégiai partnerként elsőként csatlakozott a Klubhoz a Széchenyi Kártya működtetéséért felelős KA-VOSZ Rt. Így amely vállalkozás Széchenyi Kártyával rendelkezik, automatikusan a Klub tagjává válhat.
Ezek a vállalkozások már az első ajánlati csomag kézhezvételekor nyilatkozhatnak és jelezhetik részvételüket a Klub szolgáltatásai és termékei iránt, azonosító és jelszó segítségével tetszőlegesen válogathatnak a Klub weboldalán található ajánlatok között. A Klub weblapja  www.szkartyaklub.hu.
A Széchenyi Kártya forgalmazásával foglalkozó KA-VOSZ valamint társpartnerei a VOSZ és Kamarai irodák a kereskedelmi ajánlatokról teljeskörűen tájékoztatják a vállalkozásokat.
A Klubbal kapcsolatos friss hírekről hírlevél, e-mail, és SMS formájában kapnak tájékoztatást  a klubtagok.
A Széchenyi Kártya Klubon keresztül elsőként hét ágazat vezető vállalatainak ajánlatairól értesülhetnek az érdeklődők, a lehetőségek, pedig folyamatosan bővülni fognak a következő hónapokban.
A nyitó ajánlatok között olyan nagyvállalatok és neves cégek találhatóak, akik fontosnak tartják a mikro-, kis- és középvállalkozók támogatását, versenyképességük javítását.
A T-Mobile olyan kommunikációs csomaggal jelentkezik, mely a társas vállalkozások mellett már az egyéni vállalkozók számára is jelentős kedvezményt kínál.
A Shell az euroShell kártya használatával jelentős üzemanyag kedvezménnyel és halasztott fizetési konstrukcióval támogatja a klubtagokat.
A Microsoft – összefogva a Hewlett-Packarddal és a T-Online-nal – komplett számítástechnikai infrastruktúrát kínál.
Az Árindex Kft., aki hatodik éve foglalkozik hazai és európai uniós pályázati lehetőségek feltérképezésével, pályázatírással és  projektmenedzsmenttel, ajánlatával kiemelt figyelmet fordít a KKV szektorra. A Klubtagok a Klub honlapján ingyenesen igénybe vehetik a cég pályázati monitorát.
A Netrix Kft, teljes körű, egyedi igényekre szabott honlap készítéssel támogatja a vállalkozókat kedvezményes ajánlatain keresztül.
A Magyar Rádió mindhárom csatornáján óriási kedvezménnyel tehetik közzé a Széchenyi Kártya tulajdonosok hirdetéseiket és egyéb fizetett közleményüket.
Végül, de nem utolsó sorban, a Suzuki Hollós egyedi ajánlata nyitja a Széchenyi Kártya Klub gépjármű forgalmazóinak sorát.
A Széchenyi Kártya jelenlegi aktív 23 ezer vállalkozója és minden más vállalkozás, aki csatlakozik a klubhoz új dimenziókat kap ezzel a beszerzési csatornával és a tagság feljogosítja arra, hogy a termékeket szolgáltatásokat kínáló cégek ajánlataiból nagy kedvezménnyel válogathasson.
Cél, hogy a további kedvezményeken túl az elektronikus kereskedelmet népszerűsítve, a klubtagok számára egy valódi virtuális piactér alakuljon ki, és ezzel lehetőséget teremtsen az egymás közötti hatékony kereskedelem számára is.
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem