0 °C Budapest

Új klub nyílt vállalkozók számára

Pénzcentrum
2005. szeptember 9. 08:41

Megnyílt a Széchenyi Kártya Klub! Ez a klub kiemelten kedvezményes kereskedelmi ajánlatokat nyújt a mikro-, kis- és középvállalkozók számára.

 
Megnyílt a Széchenyi Kártya Klub! Ez a klub kiemelten kedvezményes kereskedelmi ajánlatokat nyújt a mikro-, kis- és középvállalkozók számára.
2005. szeptember 8-án a Westend Hiltonban, az Első Magyar Vállalkozói Kártya Rt. szervezésében ünnepélyesen is megnyitották  a Széchenyi Kártya Klubot. Az ünnepségen képviseltették magukat a társszervezetek és a Klub nyitó ajánlatait összeállító nagyvállalatok.
A mikro-, kis- és középvállalkozások egyedül kiszolgáltatott helyzetben vannak, szinte egyáltalán nem jutnak kedvező beszerzési árakhoz és a nagyvállalatok számára elérhető, jelentős mennyiségi kedvezményeket sem érhetik el. A Széchenyi Kártya Klubban a vállalkozások együttesen komoly gazdasági erőt képviselő beszerzési társulásnak lehetnek tagjai, ahol az egység erejét kihasználva rendkívül kedvező ajánlatok között válogathatnak.
A Klub fő célkitűzése, hogy a kis- és középvállalkozói szektor napi működéséhez, tevékenységének fejlesztéséhez, költségei optimalizálásához és egyben a nagy beszerzési  erő birtokában ezen költségek csökkentéséhez nyújtson segítséget a vállalkozásoknakés a cégvezetők  naprakész, hasznos információk alapján hozzák meg döntéseiket, gondoskodjanak cégükről.
Stratégiai partnerként elsőként csatlakozott a Klubhoz a Széchenyi Kártya működtetéséért felelős KA-VOSZ Rt. Így amely vállalkozás Széchenyi Kártyával rendelkezik, automatikusan a Klub tagjává válhat.
Ezek a vállalkozások már az első ajánlati csomag kézhezvételekor nyilatkozhatnak és jelezhetik részvételüket a Klub szolgáltatásai és termékei iránt, azonosító és jelszó segítségével tetszőlegesen válogathatnak a Klub weboldalán található ajánlatok között. A Klub weblapja  www.szkartyaklub.hu.
A Széchenyi Kártya forgalmazásával foglalkozó KA-VOSZ valamint társpartnerei a VOSZ és Kamarai irodák a kereskedelmi ajánlatokról teljeskörűen tájékoztatják a vállalkozásokat.
A Klubbal kapcsolatos friss hírekről hírlevél, e-mail, és SMS formájában kapnak tájékoztatást  a klubtagok.
A Széchenyi Kártya Klubon keresztül elsőként hét ágazat vezető vállalatainak ajánlatairól értesülhetnek az érdeklődők, a lehetőségek, pedig folyamatosan bővülni fognak a következő hónapokban.
A nyitó ajánlatok között olyan nagyvállalatok és neves cégek találhatóak, akik fontosnak tartják a mikro-, kis- és középvállalkozók támogatását, versenyképességük javítását.
A T-Mobile olyan kommunikációs csomaggal jelentkezik, mely a társas vállalkozások mellett már az egyéni vállalkozók számára is jelentős kedvezményt kínál.
A Shell az euroShell kártya használatával jelentős üzemanyag kedvezménnyel és halasztott fizetési konstrukcióval támogatja a klubtagokat.
A Microsoft – összefogva a Hewlett-Packarddal és a T-Online-nal – komplett számítástechnikai infrastruktúrát kínál.
Az Árindex Kft., aki hatodik éve foglalkozik hazai és európai uniós pályázati lehetőségek feltérképezésével, pályázatírással és  projektmenedzsmenttel, ajánlatával kiemelt figyelmet fordít a KKV szektorra. A Klubtagok a Klub honlapján ingyenesen igénybe vehetik a cég pályázati monitorát.
A Netrix Kft, teljes körű, egyedi igényekre szabott honlap készítéssel támogatja a vállalkozókat kedvezményes ajánlatain keresztül.
A Magyar Rádió mindhárom csatornáján óriási kedvezménnyel tehetik közzé a Széchenyi Kártya tulajdonosok hirdetéseiket és egyéb fizetett közleményüket.
Végül, de nem utolsó sorban, a Suzuki Hollós egyedi ajánlata nyitja a Széchenyi Kártya Klub gépjármű forgalmazóinak sorát.
A Széchenyi Kártya jelenlegi aktív 23 ezer vállalkozója és minden más vállalkozás, aki csatlakozik a klubhoz új dimenziókat kap ezzel a beszerzési csatornával és a tagság feljogosítja arra, hogy a termékeket szolgáltatásokat kínáló cégek ajánlataiból nagy kedvezménnyel válogathasson.
Cél, hogy a további kedvezményeken túl az elektronikus kereskedelmet népszerűsítve, a klubtagok számára egy valódi virtuális piactér alakuljon ki, és ezzel lehetőséget teremtsen az egymás közötti hatékony kereskedelem számára is.
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 5. kedd
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm