Magyarországon először Balanced Scorecard üzleti reggeli

Pénzcentrum
2005. szeptember 9. 10:47

Az IBCnet Magyarország Kft., a Cognos termékek hazai disztribútorának szervezésében valósul meg szeptember 15-én, a Budapest Hiltonban egy olyan üzleti reggeli, amelynek témája a Balanced Scorecard gyakorlati alkalmazása.

 
Az IBCnet Magyarország Kft., a Cognos termékek hazai disztribútorának szervezésében valósul meg szeptember 15-én, a Budapest Hiltonban egy olyan üzleti reggeli, amelynek témája a Balanced Scorecard gyakorlati alkalmazása.
Az érdeklődésüket már regisztrációval is megerősített cégvezetők arról fognak hallani, hogyan hozhat áttörést a stratégiai központú szervezet kialakítása a Balanced Scorecard segítségével.
Ennek a rendezvénynek a témája szorosan kapcsolódik Robert S. Kaplan június 10-i előadásához, ahol több mint száz cégvezető fejezte ki érdeklődését jelenlétével.
(Balanced Scorecard [R]Evolúció – A vállalati stratégia továbbfejlesztési lehetőségei címmel)
Mint ahogyan azt már sokan tudják, a Balanced Scorecard egy kiegyensúlyozott mutatószámrendszer, amely a vállalati stratégia céljait mutatókká és célértékekké fordítja le, ezáltal lehetőség nyílik a célok gyors kommunikálására és végrehajtására.
A szakmai eseményt a témához kapcsolódó további rendezvények követik majd, amelyekről októberben a www.ibcnet.hu oldalon tájékozódhatnak.
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 4. hétfő
Borbála, Barbara
49. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. december 3. 18:01
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem