Vezető váltás az eTel Magyarország élén

Pénzcentrum
2005. szeptember 6. 10:35

Dévai Attila az eTel Magyarország új ügyvezető igazgatója. A jelenleg az eTel Csoport hazai vállalatának pénzügyi vezetőjeként dolgozó szakember Lukács Tamás távozásával a cég első számú irányítójává lép elő.

Dévai Attila az eTel Magyarország új ügyvezető igazgatója. A jelenleg az eTel Csoport hazai vállalatának pénzügyi vezetőjeként dolgozó szakember Lukács Tamás távozásával a cég első számú irányítójává lép elő.

Lukács Tamás eddigi ügyvezető igazgató, aki az eTel Csoport hazai vállalatának alapításától kezdve vezető pozíciókat töltött be a cégnél, az elmúlt év során megerősítette a vállalat piaci pozícióit és jelentős szerepe volt abban, hogy EBITDA pozitív eredmény mellett növekedési pályára állt a telekommunikációs vállalat.
Dévai Attila, a másfél éve a Média Markt kontrolleri vezetői székéből átigazolt 35 éves menedzser új feladata a telekommunikációs vállalat sikereinek és profitabilitásának további koordinálása. Dévait, aki magas szintű banki és pénzügyi tudását jelenlegi pozíciójában már bizonyította, elsősorban rendszerszemléletű gondolkodása miatt választotta erre a posztra Közép-Európa vezető vállalati távközlési szolgáltatójának, az eTel Csoportnak magyar vállalata. Erre a képességre különösen a kiéleződő telekommunikációs piaci versenyben kíván támaszkodni a cég.
Az eTel Csoport és az eTel Magyarország
 
Az eTel Csoport 130 000 vállalati ügyfelével Közép-Európa vezető alternatív vállalati telekommunikációs és Internet szolgáltatója, amely Magyarország mellett jelen van Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is. Az eTel Magyarország 2000 elején kezdte meg működését, és jelenleg az egyik leggyorsabban fejlődő hazai vállalati távközlési szolgáltatásokat nyújtó cég. Az eTel Magyarországot a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (MKME) 2001-ben beválasztotta az Év Vállalkozása Díj jelöltjeinek tízes listájába. Az eTel Csoportot a legrangosabb európai szaklap, a Tornado Insider 2001-ben a kontinens 100 leggyorsabban fejlődő technológiai vállalata közé sorolta. A Deloitte & Touche 2002-ben is a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok 50-es listájának (Technology Fast 50) első helyére rangsorolta az eTel-t.
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?