3 °C Budapest

Megadóztatják az ingyen telefont? - Lesz aki megmenekül

Pénzcentrum
2005. szeptember 1. 13:49

Hamarosan számottevő mértékben drágulhat a most még szinte ingyen lévő internetes telefonálás, amennyiben az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottságnak (FCC) sikerül elfogadtatnia az ilyen szolgáltatások kommunikációs adó hatálya alá vonását szolgáló irányelvet - írja a Pcfórum. A hagyományos telefontársaságok régóta fizetik bevételeik egy részét az Univerzális Szolgáltatásalapba, a

Hamarosan számottevő mértékben drágulhat a most még szinte ingyen lévő internetes telefonálás, amennyiben az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottságnak (FCC) sikerül elfogadtatnia az ilyen szolgáltatások kommunikációs adó hatálya alá vonását szolgáló irányelvet - írja a Pcfórum.

A hagyományos telefontársaságok régóta fizetik bevételeik egy részét az Univerzális Szolgáltatásalapba, a jövőben azonban az FCC szeretné azokra a cégekre is kiterjeszteni a hozzájárulási kötelezettséget, akik az interneten keresztüli szolgáltatásukkal a hagyományos telefonhálózatokba történő hívást is engedélyezik.

Fontos, hogy a lépés nem érinti az MSN-hez és ICQ-hoz hasonló programokat, ezekkel ugyanis kizárólag az interneten lehet kommunikálni. Drágulhat viszont a Skype, legalábbis annak hálózaton kívüli hívásokat lehetővé tevő SkypeOut része.

A módosító javaslatot az USA törvényhozásának jóvá kell még hagynia.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 30. hétfő
Martina, Gerda
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?