13 °C Budapest

Megadóztatják az ingyen telefont? - Lesz aki megmenekül

Pénzcentrum
2005. szeptember 1. 13:49

Hamarosan számottevő mértékben drágulhat a most még szinte ingyen lévő internetes telefonálás, amennyiben az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottságnak (FCC) sikerül elfogadtatnia az ilyen szolgáltatások kommunikációs adó hatálya alá vonását szolgáló irányelvet - írja a Pcfórum. A hagyományos telefontársaságok régóta fizetik bevételeik egy részét az Univerzális Szolgáltatásalapba, a

Hamarosan számottevő mértékben drágulhat a most még szinte ingyen lévő internetes telefonálás, amennyiben az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottságnak (FCC) sikerül elfogadtatnia az ilyen szolgáltatások kommunikációs adó hatálya alá vonását szolgáló irányelvet - írja a Pcfórum.

A hagyományos telefontársaságok régóta fizetik bevételeik egy részét az Univerzális Szolgáltatásalapba, a jövőben azonban az FCC szeretné azokra a cégekre is kiterjeszteni a hozzájárulási kötelezettséget, akik az interneten keresztüli szolgáltatásukkal a hagyományos telefonhálózatokba történő hívást is engedélyezik.

Fontos, hogy a lépés nem érinti az MSN-hez és ICQ-hoz hasonló programokat, ezekkel ugyanis kizárólag az interneten lehet kommunikálni. Drágulhat viszont a Skype, legalábbis annak hálózaton kívüli hívásokat lehetővé tevő SkypeOut része.

A módosító javaslatot az USA törvényhozásának jóvá kell még hagynia.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem