Újabb ruházati lánc jöhet Magyarországra

Pénzcentrum2010. október 28. 09:17

A francia Camaieu divat-kiskereskedelmi vállalat érdeklődik Magyarországi iránt. Az üzlethálózat country menedzsert keres, akinek a feladata lenne többek között az itthoni vezetési csapat felállítása, a cég befektetési és eladási stratégiájának hazai kidolgozása - írja a Napi Gazdaság.

A francia vállalat a régióban már jelen van Szlovákiában, Romániában, Lengyelországban és Csehországban. Világszerte 900 üzletet működtet mintegy 6000 fős alkalmazotti létszámmal. 

A vállalkozás 1984-ben indult útnak és 1990-re már száz bolttal rendelkezett Franciaországban. 2000-ben léptek nemzetközi vizekre a lengyel és spanyol piacok felé való nyitással. A cég ár - és üzletkialakítása a hazánkban is jól ismert C&A  és H&M kiskereskedelmi láncokéhoz hasonló.

Jelenleg kifejezetten jó befektetési döntésnek bizonyulhat Magyarország, hiszen a plázákban és bevásárlási központokban kedvező bérleti szerződéseket köthetnek az újonnan megjelenő ruházati láncok.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: