Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. január 4.)

Pénzcentrum2023. január 4. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2023. január 4., szerda.

Névnap

Titusz, Leona

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 400.06 Ft
CHF: 405.66 Ft
GBP: 453.56 Ft
USD: 378.4 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 10430 Ft
MOL: 2650 Ft
RICHTER: 8295 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.01.05: Nagyrészt közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, ugyanakkor ködfoltok, rétegfelhőzet is előfordulhat, elsősorban délnyugaton. Helyenként előfordulhat szitálás, illetve kisebb eső, zápor. A délnyugati, majd nyugatira forduló szél többfelé megerősödik, egy-egy viharos széllökésre is számítani lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +8, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 15 fok között valószínű.

2023.01.06: Többnyire gyengén vagy közepesen felhős ég mellett elsősorban északkeleten lehetnek erősen felhős, borult, ködös tájak. Számottevő csapadék nem várható. A nyugati, majd délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 7, 12 fok között, északkeleten 5, 6 fok körül alakul.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A PM10 koncentrációja átmenetileg ugyan az egészségügyi határérték fölé emelkedhet, de napi átlagban jellemezően alatta alakul az értéke. (2023.01.04. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Az aktuális időjárási helyzet a melegfrontérzékenyek szervezetére gyakorol kifejezettebb stresszt. Ez a legtöbb frontérzékeny esetében fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. A melegfront hatására az érzelmi és értelmi egyensúlyunk könnyen kibillenhet megszokott állapotából, ezért ingerlékenység, sértődékenység többeknél tapasztalható. Hamarabb elfáradhat, kifáradhat a szervezet, ezáltal a teljesítőképességben is egyfajta csökkenés tapasztalható mind a munkában, mind pedig a járművezetéseben. A keringésre is hatással van az időjárás: gyorsabbá válik a szívműködés, emelkedik a vérnyomás, emiatt is nőhet a vérzésre való hajlam (orr-, gyomor-, agyvérzés), és gyakoribbá válhatnak az embóliák, vérrögös elzáródások. (2023.01.04)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,