Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. december 22.)

Pénzcentrum2021. december 22. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. december 22., szerda.

Névnap

Zénó

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 367.51 Ft
CHF: 352.75 Ft
GBP: 432.1 Ft
USD: 325.98 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 16880 Ft
MOL: 2440 Ft
RICHTER: 8695 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.12.23: Eleinte főleg réteg-, illetve fátyolfelhőkre számíthatunk, majd országszerte megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Napközben főleg az északkeleti megyékben néhol előfordulhat hószállingózás. Estétől ott kisebb havazás is lehet, ugyanakkor az északi, északnyugati megyékben már inkább havas eső, eső, ónos eső, fagyott eső valószínű. Helyenként megélénkül a déli szél. Hajnalra általában -9 és -3 fok közé süllyed a hőmérséklet, de a fagyzugokban -13, -10 fokot is mérhetnek. Kora délutánra -2 és +5 fok közé melegedhet fel a levegő, délnyugaton lesz enyhébb, északkeleten hidegebb az idő.

2021.12.24: Éjjel jobbára borult lesz az ég, majd napközben főleg az ország délnyugati és középső részein felszakadozhat a felhőzet, akár több órára kisüthet a nap. Főként hazánk északkeleti felén-harmadán maradhatnak borult területek, ott többfelé várható vegyes halmazállapotú csapadék: eleinte az északkeleti tájakon havazás, délnyugat felé haladva egyre inkább ónos eső, fagyott eső, eső, majd délutántól már mindenütt eső valószínű. A délnyugati szél sokfelé megerősödik. Hajnalban -6, +3, kora délután 3, 14 fokot mérhetnek, ezen belül északkeleten lesz a hidegebb, délnyugaton az enyhébb az idő.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Összességében továbbra is kedvezően alakul a levegőminőség, legfeljebb a reggeli, illetve az esti órákban közelítheti meg az egészségügyi határértéket a PM10 koncentrációja. (2021.12.22. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A hazánk fölött áthaladó hidegfront kelet felé távolodott el a Kárpát-medencétől, mögötte több fokkal hűvösebb levegő áramlik térségünk fölé, és a szél is mérséklődik. Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket. (2021.12.22)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,