Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. február 26.)

Pénzcentrum2021. február 26. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2021. február 26., péntek.

Névnap

Edina

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 361.85 Ft
USD: 297.67 Ft
CHF: 328.76 Ft
GBP: 415.18 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 43999.47
OTP: 13420 Ft
MOL: 2198 Ft
RICHTER: 8770 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Február 26. péntek: Délelőtt a köd és a rétegfelhőzet a legtöbb helyen feloszlik, utána derült, napos idő lesz, de helyenként csak késő délután süthet ki a nap. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon estétől megélénkül az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul, de a tartósabban borult, ködös tájakon ennél néhány fokkal hűvösebb lehet. Késő estére 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Február 27. szombat: Egy hidegfront összefüggőbb felhősávja vonul északról dél felé. Napközben felhőátvonulások várhatók, általában többórás napsütéssel. Főként éjjel, kora délelőtt a Dunától keletre szórványosan, másutt néhol előfordulhat eső, záporeső. A hegyekben egy-egy hózápor sem kizárt. Sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik az északnyugati, északi szelet. A csúcshőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Február 28. vasárnap: Változóan felhős időre számíthatunk, a keleti, északkeleti tájakon néhány, másutt általában többórás napsütéssel. Számottevő csapadék nem várható, de a keleti, északkeleti megyékben néhol kialakulhat zápor. Helyenként megélénkül az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +2, a maximum-hőmérséklet 7 és 12 fok között várható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Éjszaka ismét párássá válik a levegő, foltokban köd képződik. Emiatt a hajnali, reggeli órákban sokfelé rosszak lesznek a látási viszonyok. Napközben fokozatosan javulnak a látási viszonyok.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Anticiklon alakítja időjárásunkat, ezért fronthatás nem veszi igénybe a szervezetünket.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, digitális átállás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, gulyás gergely, névnap, dax,