Riasztás alatt a fél ország: ilyen idő várható mára

Pénzcentrum2014. július 2. 11:00

Figyelmeztető előrejelzést adott ki az Országos Meterológiai Szolgálat Magyarország területére ma éjfélig.

Este északnyugat felől hidegfront érkezik záporokkal, zivatarokkal. A Dunántúlon (főként a nyugati részén) néhol heves zivatar is lehet felhőszakadás kíséretében. Akár 90 km/h széllökésekre is lehet számítani. A hőmérséklet kora délután 26 és 29, késő este 19 és 24 fok között alakul.

KATTINTS! Ezek a legjobb balatoni strandok 2014-ben: itt a lista!

A mai napon egyébként már a melegedés miatt lehetünk a szokásosnál fáradékonyabbak, aluszékonyak, a migrénes tünetek is fokozódhatnak, és jelentősen csökkenhet a koncentrálóképesség, ami veszélyforrást jelenthet, elsősorban vezetés közben.

Ilyen undorító sebek borítják a balatoni halakat: mi az igazság? - KATTINTS!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Címkék:
utazás, időjárás, zivatar,