Pick-logóval körözhet Hamilton és Button a Hungaroringen

Pénzcentrum2010. július 2. 09:32

Csányi Sándor, az OTP Bank vezérigazgatója nagy rajongója a labdarúgásnak, de a Forma-1-es versenyeket is rendszeresen figyelemmel kíséri. A Vodafone egy új típusú együttműködési formát kínál a Picknek, amelynek keretében a Csányi által alapított Bonafarm csoport legismertebb márkájának logója a Magyar Nagydíj idejére felkerül mindkét Vodafone McLaren Mercedes autóra.

A 2008-as világbajnok Lewis Hamilton és a regnáló bajnok Jenson Button autóján megjelenő Pick-logó rendkívüli nyilvánosságot jelent az egyik legismertebb magyar márkának. Az elmúlt évben a Forma-1-es évad világszinten 520 millió nézőt tudatott a magáénak.

A megjelenés ára sokakat érdekel, de a vezérigazgató elmondta, hogy az semmibe nem került. A mobiltársaságnak azért éri meg az együttműködés, mert a növekvő hálózattal rendelkező Bonafarm csoport a Vodafone ügyfele.

"A partneri kapcsolat egyik látványos és a Pick számára érdekes és értékes lehetőséget teremtő epizódja az, hogy egy nagy hagyományokkal rendelkező magyar márka egy modern sportág adta reklámlehetőséggel élhet, így a Pick a Forma-1-en keresztül juthat el sok millió hazai és külföldi nézőhöz" - mondta Csányi Sándor.

Címkék: