Visszaeső! Fél évre bevonták a botrányhős jogosítványát

Pénzcentrum2010. május 8. 18:32

Nem sokáig örülhetett feltűnő járgányának a játéktudása helyett az utóbbi időben inkább a botrányairól ismert, az angol Blackburn Roversben játszó 29 éves szenegáli válogatott labdarúgó, El-Hadji Diouf, mivel a sorozatos közlekedési kihágásai miatt fél évre bevonták a vezetői engedélyét.


Mint arról korábban a Pénzcentrum.hu is beszámolt, a világ egyik legellenszenvesebb labdarúgója rendelkezik a világ talán legízléstelenebb - jellemzően rikító és kihívó sportautókból, valamint terepjárókból álló - flottájával. Ilyen lett a lámaszájú focista új verdája - képek

Az aranyozott Cadillac Escalade, a krómozott Mercedes-Benz SLR McLaren, a hófehér X6-os BMW és a tűzpiros Ferrari is is a garázsban dekkolhat egy ideig, hacsak nem fogad sofőrt maga mellé a labda mellett a nyálával is gyakran célba találó sportoló.

A felelőtlen szenegáli válogatott a sorozatos apró közlekedési kihágásaival elérte, hogy fél évre bevonják a vezetői engedélyét. A futballista sportot űzött a tilosban parkolásból, többször átlépte a megengedett sebességet, nem tudta igazolni magát, de még az autó felelősségbiztosításáról sem tudott egyetlen papírt sem bemutatni egy igazoltatás alkalmával.

Az összes büntetés nem éri el az ezer fontot (300 ezer forintot), ami szinte semmiség a multimilliomos sportoló vagyonához, de akár csak a gépjárművei értékéhez képest is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Diouf 8 éve rúgja a bőrt a szigetországban, megfordult már a Liverpool, a Bolton és a Sunderland csapataiban is. A szenegáli nemzeti csapat mezét eddig 43 alkalommal öltötte magára, címeres mezben eddig összesen 16-szor talált az ellenfelek hálójába.

Címkék:
mercedes 300 sl, cadillac escalade,