120 milliós Hunvald-flotta: itt a LISTA! + kép

Magyar Hírlap2009. november 16. 08:17

A Magyar Hírlap összeállította Hunvald György, előzetes letartóztatásban lévő erzsébetvárosi polgármester gépjárműflottáját. Az autók között a 35 millió forintos sportkocsitól a gyári veteránokon át a felújított nosztalgia-Trabantig többféle modell is megtalálható, összesen több, mint 120 millió forint értékben.

Kalkulációk szerint a flotta kötelező-felelősségbiztosítása 276 446 forint egy negyedévre, a tárolás költsége meghaladja a havi százezer forintot. A flotta legértékesebb darabja a 35 millió forintos Mustang Eleanor, melyet a Tolvajtempó című filmből ismerhet a nagyközönség.

A Trabantot állítólag ajándékba kapta, ezért ennek csak a felújítási költségeit vették figyelembe a lista készítői.

A Lincoln Navigatort gyakran látták a keszthelyi villánál, mivel az amellett, hogy a magánrepülőgép utasait fuvarozta, még családi autóként is használták.

Nézd meg Hunvald luxusvilláját! Itt pihent a polgármester

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Hunvald-flottában három Jaguar is található, ezek közül a hetvenes évekből való gyári veterán 15 milliót, a '87-es felújított 3 milliót, a 2005-ös gyártású 3,5 literes pedig 25 millió forintot ér.

Címkék:
mustang,